helg i Örebro !

japp hade en skit bra helg i Örebro så jäkla kuuul! 

Fredan träffade jag syrran och vi gick på stan så mysigt :)   sen fikade jag med bästa Anja och sofie<3 på Java, tog frappe  MUMMS!

sen gick vi hem till sofie och valde kvällens outfit, damn vilken hottie!   sen gick vi alla hem till mig och käkade pizzaaa  och fixade oss, vi körde på rockigt ;) aja attityden va rockig iaf ^^   och jäklar va kvällen rockade på strömpis! :D



  <3
dan efter åkte ja ut till landet och tog de lugnt med familjen. sen kom resten av familjen och släkten och vi käkade as god mat och pratade :)   på kvällen körde jag in jocke, niklas och hanna till stan. Jocke hade förfest och den va het proppfull med glatt folk =)   Vi drog alla till ritz men sen gick jag Emma och Sofia vidare till Frimis och hade en as kul kväll!  kom in vip och gratis också ;)

söndagen åkte ja ännu en gång ut till landet och vilade lite innan ja åkte tillbaka till stan och tog bussen hem till Oslo vid 16 tiden =)  

helt förstörd har jag varit denna vecka jäklar!  en sån här helg räcker gott och väl en gång i månaden, måste ju vila upp mig också haha. Men gjorde en impulsgrej här nu och beställde tågbiljett till örebro i morgon :P   tänkte gå till frimis på freda och hämta mitt körkort som en kille hade hittat där när de grovstädade hahahah jag tappade det på valborg xD

ta en drink lr 2 och sen vidare till strömpis lr satin med sofie :) krm bli gräjt!  sen åker vi till landet på lördan och på kvällen åker ja hem till sofie med sis och vi ska bara umgås och mysa :) 

har ätit pasta 3 dagar i rad nu haha  snacka om billigmat, äter inte ens frukost här hemma längre, snacka om att utnjytta sitt jobb ^^

igår åkte jag johanna och karro till Emma jobb och tog med varm choklad och satt ute vid havet underbart!




nu blire mario för kvällen sen sova PUSS

Örebro ikv!

jajjemen :) om 6 timmar är jag på bussen mot Örebro!   Den här helgen kommer bli den bästa på länge  :)  

Imorgon  slipperja sjukhuset för doktorn va sjuk. YES!    ska träffa syrran 13 och sen Anja kanske sofie också vid halv fem typ på java :)  

sen blire krogen! 

ser inte fram emot inatt att frysa på en buss i 5 timmar....


lörda blire träffa hela familjen och släkten ska bli mys :)

veckan har varit heltokej.   va och tränade med Alexandra i måndags på gym, ska börja där :)
tisdag drog jag Emilia och carro till Ikea och shoppa lite :)
och igår drog vi på Oscar Linnros :D:D bäst och snyggast! :)  btw jag stod 2 meter ifrån honom och i slutet stod han precis framför mig när han skulle ut haha ja knde inte ens flytta mig :O  :P

btw, johanna (sambo) fixade min blogg så nu kan man läsa vad de står wiiiiie!  johannahedenborg.blogg.se

super mysig helg!

oja precis vad jag har haft med Karro Emma och brur Jocke :)

Fredags kväll blev det frågesport med jockes Iphone hehe kul vare =)

 

Igår morse gjorde vi världens frukost blev som en brunch =)



kaffe latte, ägg-kaviar, gurk-ost knäckemacka och ett glas med skogsbär youghurtd-russin och kellogs K !! Underbart =D

Sen tog vi bilen upp till Holmenkollen,  där man åker backhopping :P    men de va ingen snö där än, men vi satt där i gräset i solen och bara njöt av utsikten över hela Oslo och havet  så fint!!!

sen drog vi till Majorstuen och käkade på Olivias, Jag och Emma tog Lasange, jäklar va god den va shit!!, kvällen blev nintendo 64  mario kart och smash brus  mohahah =)

 

Idag gjorde jag Pannkakor med jordgubbssylt och glass till de andra, gött!   sen åkte vi till Bygdöy med kaffe och satte oss på en bänk vid en strand och hade riktigt fin utsikt över havet :)   helt underbart väder med sol!


sen blev de en snabbis hos våra grannar som jocke ville träffa, där vi va på fest för 2 veckor sen =)     Hungriga som vi va, drog till Yayas ( en as cool thai restaurang) där alla prylar är från thailand, t.o.m tallrikarna. Tuk tuk stod i entren och ljusslingor i taket, soft reagge musik och för god mat!!  tog paneng curry kyckling mums!


mätta och glada åkte vi hem och satte på valgrejen på tv. Vilket gnat!   aja bara blått vinner är jag nöjd. Jocke och Emma drog till örebro för typ två timmar sedan så ja och Karro väntar på resultat från valet :)


btw Ska öppna Café, inte thai restaurang.  Har redan intresserade personal på G vilket gör de hela roligare att satsa :)



helg i Oslo :)

Äntligen helg!!    ska bli så jäkla skönt att sova tills man vaknar, helt underbart!    inatt sov ja 5 timmar...   men efter en kaffe latte på jobbet är man igång :)   

Haft en kanondag!   och de bästa, ska få vara där nästa vecka också  mån-tors ! =D   torsdag natt drar ja till örebro för en fest/mys helg med vänner och familj :)

Ikväll kommer min bror Jocke hit över helgen ska bli så kul :D:D   han har med sig lösgodis WIHOOO och nintendo 64 :D    haha jag och emma har tröttnat lite på att se film hela tiden så nu ska vi ge gärnet på mario :P


såg en film igår kväll som heter "my sisters keeper"     fy fan skulle aldrig sett den ja bölade hur mycke som helst :(   haha helt sjukt.. fick en del flashbacks och funderingar hmmm...   tur att de va så sent ville bara somna så fort som möjligt. Visste att dan efter skulle äga i allfall.


Borham på mitt jobb provade göra Iskaffe  idag, och jäääklar va gott de var! jag bara svepte flera muggar hahaha medans Nora tyckte de va äckligt ..



Iskaffe

kaffe
skummad mjölk
chokladsås
isbitar

=  SUCCÈ!


slutade 14 idag skönt! men tråk, Emma kommer hem runt 16 tiden och karro runt 17-18..  Då ska ja dra med dom ut på en löprunda i Frognerparken i det soliga vädret :)  

kaffe latte

Jag är beroende!

av kaffe maskinen hahah!  det är verkligen min grej !   Nu äre jag som gör kaffe åt mina kollegor på jobbet ;)

själv älskar jag Kaffelatte med lite caramellklickar på :)    längtar till morgonen på jobbet, första jag gör är att bre mig en go macka och sen får ja alltid en kaffe latte av killen i "kaffebarn"   som dom säger hah =)

Sorterna som vi har är Kaffe latte, mochakaffe, Americano, och Cortado :) 

skulle verkligen vilja jobba på ett cafe där ja kan göra massa olika mackor med pålägg som  kyckling-sweetsoursauce, rostbiff-potatissallad-rödlöd,, räkor-majonässås,,brie-salami,, pesto-kalkon-soltorkad tomat-,,gravadlax-ägg

sen skulle ja ha en super nice kaffe maskin så kan kan göra alla sorterna och de ska finnas is i den så de går och göra is kaffe, och även frappucino =)

skulle även ha massa fika såkklart! 



haha antingen blir de detta lr en WOW restaurang hmmm svårt val.



nya ord

lingonsylt=tyttebär
tråkig=kjedelig

haha

1 månad!

har bott i Oslo i en månad och 3 dagar och jag trivs för jäkla bra!! :)  

Trivs verkligen på jobbet nu :D  har varit på samma ställe nu i 7 dagar och ska vara där i minst 5 dar till härligt! Idag fick jag lära mig kaffemaskinen så nu kan jag göra Kaffe latte mohahah :D så jäkla gött!!  Jag får dricka hurmkt ja vill också ;)   så nu kan jag ta kunder weeiiii :D

Igår fixade jag bankkonto och idag åkte ja till kontoret och träffade Isabella utanför så hon fick skattekortet :) så nu väntar ja bara på att lönen ska trilla in på kontot och nästa vecka kommer mitt bankkort + bankdosan.

undebart

haft en så jäkla bra dag idag!! men den börjdade åt helvete, försov mig missade trikken och sen bussenockså  WHAT   kom inte alls mkt försent bara lite grann (a)
Dirr när ja kom hem så drog ja ut och sprang i frognerparken, gick jäkligt bra!  va så jäkla taggad när ja kom hem och började planera nästa träning och försökte få med tjejerna haha gick väll sådär :P

ja och Emma ska kolla på Bring it on första filmen sen :P

igår såg vi American history X och drömkåken =) hahah drömkåken shit asså jäkla bra svensk film :P


ibland asså..

vet inte om ja ska skratta lr gråta...      när ja kom hem från löprundan dirr efter jobbet så ser ja Emma står vid dörren, ja skriker å EMMA vänta!   och hon skriker å KAJSA räddaren i nöden!

vi ba eeeh.. har ud ingen nyckel?  nej inte ja heller! :O  PANIK!!!!!!!

va bara och ringá hyresvärden, som slutade med att vi fick ringa en låssmed...  fy fan!


haft en kanon dag iallfall.. har både tränat, och tagit min efterlängtade dusch!  vattnet har pajjat i badrummet sen i fredags kväll...

sen så har ja träffat Therese =)  en härlig tjej från gbg !  och hennes kompis sofie från sthlm, mkt nice!  Nu är jag hemma i allfall och skulle ha sovit för 1,5 timme sen!   ligger och kollar på Italian job  , skit braaaa film!

just ja, vi har fått en Kamel på jobbet ;)    våran nya kock mohaha haha:P   snygg trevlig och snackar bara engelska :P

när ja kom till jobbet imorse så vare ingen där PANIK!    alex vår kock kom inte på hela dagen, han skulle ju ha semester på onsda?  hah skumt..men min andra snygga jobbarkompis kom efter 20 min och styrde upp de hela med kaffe latte :)

imorrnska ja fixa bankkonto och bankkort äntligen!   såg förjäklig ut idag efter jobbet så tar de imorrn ist hah.. sen ska ja ta med therese och sofie till frogner parken med alla mysko statyer haha    

btw, jag karro ochEmma gick och röstade igår, as mk folk och svinvarmt och värsta sega kön!  mennu har vi gjort de iaf :)


sleepy saturday

skattekortet kom äntligen idag! så på måndag ska ja till banken och fixa bankkort/id kort   det är på sammakort, väldigt smart!   och så öppna ett bankkonto så min lön kan trilla in :)   första är att betala hyran.

Jag och Karro hade myskväll igår med hemlagad pizza och så så vi filmerna Jumper och Karatekid.
Båda va skit bra filmer!!

finns inge vatten i badrummet.. GAHH???!  inte förns på måndag......   väldigt kul.


min bror lär dyka upp snart i think me lite godsaker :D:D  han och hanna hälsar på hennes syrra ihelgen så då skulle dom komma hit en sväng också =)

ikväll blire lungt också och imorrn blire fika me Emilia igen :)

filmvecka

sett 5 filmer på 3 dagar mohhaaaa och de bara forsätter =)   längtar till när man kommer hem, slänga sig i soffan och dra en film!

blev lite Ananaspaj idag också :P    bakade den igår åt Karro som fyllde 22, grattis! :)


så jääääääääääääääääkla tröttt så de finns inte, what happen to me? :(:(.. har inte tränat sen i fredags! :O   men imorn ska jag banne mig ut och springa!

Glad är jag för att ja är på samma ställe nu i 4 hela dagar, så jäkla bäst! enda är att han chefen är en sönderstressad tysk!  jäkligt aggresiv :S   men ja får ju göra mycke skoj iaf =)

tänkte ju söka mitt extrajobb i veckan.. men orkar inte !    snart 3 veckor jobbat varje dag 07-14.30-15    de tar på krafterna! har ju aldrig jobbat heltid förut så jade känns nu!!!

aja i helgen ska ja bara festapå lördag.. ska nog inte dricka nån mer fredag iaf, lr ja kanske om de blir nån hemmafest =)

nya ord

Akkurat= exakt
rydda=plocka undan
Ferie=semester
brus=läsk


tänkte också skriva fördelarna och nackdelarna med att vara Vikarie

Fördel= 
Du får se många olika platser, stora som små, du får lära dig allas olika rutiner vilket är skit bra för då kan du många olika sätt att göra sallader på, uppläggningsfat och olika rätter.
Du får åka runt mycket i Oslo så man får se väldigt mycke det är kul =) och man kommer hitta sjukt bra i hela olso och utanför snart. DU får träffa många människor så om du tycker någon är helt dum i huvudet lr bara inte orkar med någon så slipper du den väldigt snart hehe. Som sagt de är riktigt kul att få träffa så många på så kort tid :)

Nackdelar=
Känner mig alltid stressad och nervös för hur jag ska ta mig till den nya platsen och om jag kommer hitta och hur jag kommer in? alltid låst och inga vakter 07 på morgonen ... Får alltid gå upp jätte tidigt för ja behöver mer tid på mig att leta på stället.
Eftersom alla har olika rutiner så känner du dig alltid handikappad som inte vart vad som gäller för den här platsen alltid något som mangör fel bara för att den platseninte gör likadant som en annan. Allt går ju mycket snabbare om man hittar överallt i köket.
Som sagt om det är någon människa man kommer bra överens med så försvinner den lika snabbt också.
Du är alltid den "nya personen"  hatar att vara den nya, visar man inte på en gång vad man går för så sätter dom dig på skiten så kör bara kör när du väl kommer dit 07 på morgonen!  Du känner ingen av dina kollegor, lite påfrestande att varje dag lära känna nya.



Men där jag är nu i Helsfyr var jag en dag för2 veckor sedan så de va kul och komma tillbaka :)  Men skulle aldrig mer vilja kommer tillbaka till Aker kärna, hemskt ställe!   så hoppas ja slipper..
Haft en skön dag för övrigt.. hiphop R&B musik som dunkar ur stereon, får äta vad och när jag vill bara ta för sig så hare rätt soft =)

nu ska ja forsätta slöa i soffan framför the voice och sova lite tills emma och karro kommer tillbaka.. fortsätta dagdrömma om min restaurang ja ska öppna i Örebro =)  ÅH vill fylla 30 NU! haha  ska ha lunchrestaurang med thaimat och andra populära rätter, billigt ska de vara och värsta häftiga stället så alla ba WOW där vill jag äta!


helg i Oslo

OMG vilken sjuuuuuuuk kväll!!!!!    roligaste kvällen ever!  

Förfestade hos våra grannar här på frogner en gata bort där 6 killar bor =)   mkt folk där, rökeffekter, ljus och hög musik bara dunkade ut på gatan haha :P 

de va riktigt kul där!  men sen drog halva gänget till Yatzi, shiiiiiiit helt craaaaaazy!

Säger bara EMMA hahahah galen kvinna xD          





Nu ska ja duscha och bli människa igen .. ska fika me Emiliaaa snart :) 


resten av dagen blir och städa lägenheten och kolla på filmer me Emma :P  lasange ska vi göra också ikv :)




torsdag!

har tappat räkningen på dagarna haha men tror att det är den19 dagen här i Oslo =)

brännt tungjeveln på as good maskin oboy idag...   tycker de e rätt kul och gå på kurs nu faktiskt!  känns coolare än att gå i skolan. Får drickor och fruktfat och tillgång till kaffemaskin hahaha xD 

Riktigt ansträngade att gå på kurs på norska och när man ska sitta och diskutera med norskor.. ja ka inte bli annat än knas!

nya ord

Göy = kul
vansklig= krånglig
blid= glad
tränger = behöver

och massa andra ord som ja inte kmr på just nu men som ja har lärt mig iaf  riktigt kul nu när man förstår lite bättre =)

Vi lagade mat också, ja och en tjej gjorde asgooooood lasange! alla älskade den :P vi fick diplom också hahah
 

imorrn börjar jag sju i norra oslo äntligen! jag undrade när ja skulle få åka uppåt, äntligen hahahah :P

btw, har märkt en sak.. alla e sjukt stressade på mornar alla bara springer för att hinna me trikken helt sjukt va folk springer omkring!

kallt är de nu också i lägenheten brrrrrr :(  tur att ja tog med min filt och duntofflor :P hihihi

imorgon ska ja och emma städa i lägenheten för hennes kompis från örebro kommer hit och två tjejer jag träffat en gång här iOslo kommer till oss på förfest sen ska vi OUT I OSLO :D:D

gunatt

saker ja vill göra innan jag dör

yes, när ja msnade med johan nyss så kom ja på hur mkt saker som helst som jag vill göra i mitt liv =)

Jag vill åka till

sydamerika och jobba som volontär och plugga spanska samtidigt.
australien och hitta på nått.. semestra/plugga/jobba
england och jobba.. jobba på krogar i örebro.. jobbapå kryssning jorden runt.. gå bartender kurs.. utbilda mig till reseledare,, säsongsjobba i sälen, läsa bageri i gbg, skaffa lägenhet i örebro och ha värsta bästa jobbet.. läsa kurser  a la psykologi som ja vet. Utbilda mig till kock i grythyttan hos karl jan

forstätta jobba i oslo make money u name it!

Och när jag har gjort allt detta så ska ja och johan öppna en thai restaurang i örebro , mohahahaha ^^ (a)


lilllörda!

time to do something fun!.. ringde Emilia nyss men hon va på lägenhetsvinsing.. får se om de blir nån fika sen :P

vart på kurs idag om själva Iss företaget.. så jäkla stortär det! finns i 50 länder i hela världen helt sick!! ja kan få jobb vartever lixom! :)   fast det är ju här ja får bäst betalt höh ^^
ska på kurs imorgon också sen blir jobb freda  längtar!  vill till nått bra ställe den här gången.

månda tisdag var jag på samma ställe  helt sjuuukt vadåligt ställe :(  jobbade 9 pers där! största kantinern jag varit på  så inte undra på att dom hade tid till mig :(:(  fick stå och diska hela dagen och dom bara öste öve mig MAASSSSOR helt sjukt!  inge brydde sig lr hjälpte mig  och ja frågade om ja kunde hjälpa till i köket dom ba  nee gå till micheal (diskkillen)   buhuuu så boring! och snacka om att mitt självfötroende ¨åkte långt ner på golvet.. asså kändes så lågt av dom..

plus att en kille kastade en gurka på mig haha fy va elakt.. ja ba kollade runt och upp i taket ba vart faan kom den ifrån? helt chokad blev ja sen kollade mot köket då står den där killen och flinar åt mig.. skit kuuul.. men jävkligt pricksäker va han de måste vart typ 10 meter bort haha

igår sov ja två timmar sen tränade två timmar  så jäävla hungrig sen asså.. äterju vid 13 sen inget förns 20 typ sick!  måst börja ta ett äpple på väg hem så ja kan sova sen ..

och i måndags drog ja och johanna ner på stan och gick runt några timmar :) fick med mig nagellack, ansiktmask, en vit tröja från monki och en grå fin myströja och en skjorta =)



 

åt nyss tagliatelle med ginger lemon grass sås    fy va äcklig sååååååås! köp inte den!  skit stark! fast ja hade ju i hela påsen och den är till 4 pers hehe ^^  men phad thai väntar på mig i kylen iaf  SÅ JÄKLA GOD


RSS 2.0