kaaos

i min kropp och hjärna, va tusan händer?  

Va ute i lördags med biggan vi hade en feeet kul kväll :) även om hon försvann ett tag på slutet men ja hittade andra bekanta och röjde med ist!   
de blev en flippad kväll jajjemen.    dan efter va den värsta jag nånsin haft men det är en annan femma.

jocke peppade mig och 10 min innan vi skulle på släktmiddag vid 15 tiden så bestämde jag mig för att ta tag i mig själv och började fräsha upp mig sen drog vi och käkade as god mat, mycke mycke skratt blev de också gillas!

hade inte viljat stanna kvar i jockes lägenhet där de varken fanns mat, toapapper lr sällskap.


Idag har jag hängt med mamma och syrran till Mberg och Ikea. de var jobbigt, men ja skulle köpa en dator men inte fick jag med mig någon. Det står mellan en macbook pro och en vaio white.    mac pro är ju mac pro, riktigt het. Men vaion är lite lättare och billigare. vettetusan alltså.


imorrn ska ja fika på stan sen ska ja anja och sofie ha myskväll hos sofie    gräjt asså! :)

country style

Har kört en stor fet plogmaskin idag ut i skogen och huggigt mig en gran.  

Gjort en lasange också, sen har jocke varit här :) 


soooooft!!


imorrn ska jag ocbh sis dra och simma sen blire laga massa julmat =)

landet

Här har man de bra, gick upp 12 idag käkade låååång frukost känns weird att äta utan att stressa haha...

Tränade lite sen tog ja ett bad as nice men tända ljus och lugna låtar på. Att jag brände mig på vattenkokaren är ju en annan femma:S

Jag och sis har gjort julgodis ikväll, julnougat och mozartkulor =)

Har bestämt me Anja och Sofie att juldagen inte ska spenderas på krogen   pallar verkligen inte det nu när jag inte bor här, blir bara jobbigt.

Utan vi ska vara i Sofies lägenhet och ha massa mys, laga mat och hyra film och nörda henns gamecube m.m. :)


Igår va jag sis och ´pappa på Mberg och jagade julklappar gick ju fint. Iår gör vi en annorlunda grej med julklapparna. Vi drog lott häromdagen och 1 person köper till 1 bara. Så jag ska köpa till mamma iår och NIklas ska köpa till mig ^^

Sen ska vi ha en random julklapp för 100 kr som vem som helst kan få. Vi ska köra tärningsleken och får man jämna par med 2 tärningar så får man ta en julklapp och man får fortsätta spela om man inte har någon klapp lr om man har mer än 1. det hela ska sluta med att alla ska ha en julklapp var. Brukar bli craazy! haha


tandläkaren imorrn sen stan me mamms. Onsdag kommer sofie<3 och torsdag ska jag och sis åka till vingåker och simma :)

äter

as god gröt med sylt! med typ tusen vaniljstånger i :)   fick från jobbet !   fick även hem 6 påsar med smash :D:D



haft en klump i magen i i en vecka nu, men inte nu längre!   haha har inte vågat frågat om hur det blir med allt för ja ville verkligen inte vara på veritas men ville att nadja skulle kläcka ur sig nått och det gjorde hon idag!  annars hade jag fått fråga imorgon sista dan lixom.

ska vara på Nav i januari också till en början!! säkert ända tills jag ska till thailand den 11 feb :D:D

Emma min kära sambo och jag har premiliärbokat flytt hem till svergie idag. Det blir ev den 1 juli =)   det är den fredag så vi lurar på att flytta hem den helgen.   Då kmr jag va less på norskan och att jobba i restaurang och att över huvudtaget arbeta varje dag  ^^ :P   men vi får ändå uppleva lite av oslo sommaren så de blir greit!

 


Är så lycklig!!

japp det är måndag, och tusen dagar kvar till helgen men jag har en good feeling inside :)

tillbaka till brynseng idag, trivs rätt bra där :)  jobbade med en norsk jenta, karro. Alltid kul och snacka om kantinerna med en vikarie haha :P  känns skönt att det stället och några andra som man alltid kommer tillbaka till finns lixom och att man trivs där för en dag:)

Och ´jag är så glad för jag ska tillbaka till mitt place, Nav imorrn :):)  min ledare vill ha mig där och ja vill vara där, kan de bli bättre?  ska fråga henne imorrn också hur de blir i januari när en tjej ska sluta där, jätte tråkigt men då finns de en chans att jag kan ta hennes plats vilket skulle vara guld!   

alltså ja längtar hem rätt ofta varje dag men för varje dag som går lär man känna fler folk och man trivs bättre och bättre, kmr bli svårt och flytta hem men även skönt. Lite halvjobbigt med norskan, lite jobbigt ibland och bo kollektiv, speciellt när man ska sova. Även om jag va så jäkla less på örebro i somras och ville bara därifrån så snabbt ja kunde så saknar ja de nu! 


Och nyår?? hur blir det?   stratos, JAtack! men med lr utan mat?  gaah ingen kan ju bestämma sig. Visst vore ju as nice med 3 rätters men samtidigt så blirde mkt billigare när man kan dricka rätt mkt hemma och sen bara dar till festen. annars måste man ju köpa all dricka på stället och de kan bli rätt dyyyrt!

Haft en jätte mysig helg med sambos sebbe och bror jocke :)  igår kollade vi på saganom ringen och levdepå sötsaker!! :P hehehe.

händer idag då??  tja skulle ju träna typ nuuu men gosh orkar inte. ska käka potatisgratäng och kyckling sen och ikväll blire ung och bortskämd :)


good news!

Stratos på nyår med mina Oslofriends :)

Rihanna den 1 nov nästa år med syskonen =)


Helt gaaalet vad glad jag är!!

På fredag natt drar jag med bussen mot örebro och på lördag ska jag och Anja ha en riktigt myskväll och göra mohjitos & strawberry daquri drinkar   sen drar vi till frimis för en galen kväll! :)

Ska bli så myysigt med jul också med familjen. Dagen efter  juldagen ska vi också ut  då ska sofie och sofia och massa andra med :)

äntligen helg!

så underbart skönt har längtat hela veckan till helg :)
känner mig så jobbtrött men nu har jag bara 5 dagar kvar sen bäre av till örebro för nästan 2 veckors ledigt!

tänkte faktiskt nu på att fira nyår här i Oslo iår. Jaa vet de tar emot mycket, Alltid jag sis och sofie som håller ihop men inte iår.

Jag johanna, kanske emma och karro, tintin och kanske marcus och 2 till, kanske Emilia och hennes vänner hänger på  då kmr de bli kalas kul. Vi tänkte laga fin middag innan och sen dra till Stratos, det ligger på 11,12 våningen med en fet terass :)
vi får väll se hur de blir med allt men vore kul iaf!

Igår var jag på Nav igen, var riktigt riktigt stressigt helt gaaalet! folk åt som dom aldrig sett mat förut och jag bara sprang fram och tillbaka med sallader och fylldepå.  De va precis att jag hann hela tiden, sjukt stressigt!
men det är kul där, riktigt kul att få pyssla med alla sallader och komma på och trixa ihop och så att de stämmer med storlekarna på lådorna i själva salladsbaren.  

sen iaf drog jag på stan och köpte en svat kavaj, svart tröja och en aprikos siden tee shirt as snygg!
efter deet så fikade jag med Tintin, riktigt myyysigt :)




Idag har jag varit på ett nytt ställe igen alltså nr 17. Dagen började rätt dåligt, vägen fram till jobbet var en nerförsbacke (lr där jag trodde att jag skulle) och såklart så ramlar jag omkull på sidan. ställer mig upp och är då på vägen. just då kommer en bil och jag går lite fort så ja skulle komma över till andra sidan men vad händer då? jo jag ramlar omkull igen på andra sidan arslet och ligger där på vägen mitt framför bilen som tvärbromsade och körde på trottoaren......:S   aja öm och snöig mot jobbet!   

en kille där som är utländsk  som vanligt frågar de alltid vart jag bor om jag bor alene(själv) och sen om jag har käresta  men alla mörkhyade frågar om jag är gift.. jag ba  NEHEEEE och skrattar dom rakt upp i fejjan.  aja skit jobbig kille och håller på hela dagen och frågar ut mig om allt och sen så ville han ha mitt nr!!!!!!!   och jag ba skrattade blev så paff och jag ba eeh neej. hur gammal är du? han ba 30!  jag ba ee asså ja ger inte ut mitt nr bara så där det är bara mina närmaste som har det  och då förstod han plötsligt inte vad jag sa och gick runt och tjurade    

assså de flesta svenska tjejer ger inte bara ut sitt nr så där när man nyss träffats. ja menar  du får väll kämpa lite? idiotas! 

aja nu kom jocke OCH sebbe hit :)   hade!

flinka jenta.

har fått heta aicha i 2 dagar nu ^^

hahaha kmr sakna dom lite, vilka pajaser!    bara för att man sa japp en gång så går dom om´kring och säger jappjapp hela dagen! haha och gosh  kines killen frågade om jag hade nån käresta (pojkvän) jag ba   neej. Han ba  JA ÄR DIN KÄRESTA och så gav han mig en kram hahah   så söt.

ååh imorrn imorrn gäller det!! ska säga att jag verkligen vill vara där tills jag ska flytta hem, känns så kanonbra!  går upp en timma innan jag börjar så de är greit att det är så nära också och att de ligger mitt i smeten på stan :)


Emma tog en super initativ att vi skulle dela på en pizza, sagt och gjort  pizzerian ligger en gata ifrån bara hur bra är inte det ? behövde inte ens micra den ^^  

Nej shit asssååå så jäkla trött ska nog sova typ nu! 


ung och bortskämd.

jaaaaa idag blev jag bortskämd :D         tillbaka på stattkraft, vart där 2 gånger förut men nu var de ett tag sen. Jobbade med 6 utländska killar haha =)   de va rätt kul faktiskt!   tona som är chef va i new york så de va rätt chill dag.

ja lärde en att säga tjenare och shingeling så gick han runt och sa så hela dagen haha ^^
och en annan fråga om jag kom ifrån mars när jag inte visste vart kosovo låg hahxD

back tomorrow. Och på onsdag ska ja tilbaka till nav, längtar!!!  trivs så jäkla bra där.

fick reda på utav en av killarna att Veritas är en rätt stor kantiner som ska öppna och flera från nordea i majorstuen ska börja där och de ligger längre västerut.   Så ja tror jag ska stanna på nav där jag trivs så bra :)

ska dra på zumba snart  shing!!


staying

all day long i soffan nerbäddad under mitt duntäcke :)      sköna söndag!

Hade så jäkla kul igår!  Tintin kom runt 9, straxt efter kom 3 andra killar som är vänner till tjejerna. Sen kom oscar, marcus, marcus och en tjej som hette bergit :)  As sköna människor och vi festade till halv tre sendrog vi tillkrogen!

somnade runt 6 tror ja ... ^^

rydda= städa, plocka undan

i fredags jobbade jag 15 timmar   från 07-24 som servitris på ännu ett fint julbord. Hade hand om ett långbord på runt 20 pers. Började skänka vitt vin, sen förrätt, rydda undan, röttvin, varmrätt, rydda, dessertvin, dessert, kaffe, baliys och konjak, rydda.

Och allt ska göras så fint man kan, alltså gå ut med 3 vinflaskor i taget, 3 tallrikar och när man ska rydda ska man ta två tallrikar på armen och stapla på den ena och bestick på den andra. Klurigt och jobbigt men kul!

och så blev de förrätter, varmrätter och desserer över till alla, fy fan va gött!!!

och så kommer man dit i vit skjorta och alla har svart!!! ? :O    tur att tintin va på H&M just då och köpte med en svart till mig, fick på mig den precis innan vi skulle servera haha snacka om räddaren i nöden <3

koseligt!

har de riktigt koseligt nu :)  Tänt massa ljus typ 20 st!  lyssnar på min soft lista och ska snart dra igång kungarna. Är ju själv just nu, så då kan man passa på och kolla på sånt som de andra redan har sett lr inte vill se ^^
Johanna och Emma är på stan och Karro jobbar på som vanligt =) så ja är helt alene.

soft

2 veckor kvar imorgon till min julferie, ska bli riktigt nice och få komma hem och va ledig i 2 hela vekor utan jobb!  förra året jobbade ja sjukt mkt runt jul, nyår.  


och om 2 månader åker vi till thailand, längtar!!

 
sis jag och mormor, 2 år sen vid jul haha;)





som på räls!

jajjemen, nu är jag glad !   ska snart iväg på zumba och träna lite   va ju inte igår!!

Igår drog jag och johannis upp   ner?   på stan och träffade Tintin på en mysig fika! :D Jätte gullig och härlig tjej=)

På lördag om allt går som planerna så styr vi förfest här kommer bli kalaskul!


På fredag är det dags igen och servera ska bli göy!    

och är också så glad för att jag är tillbaka på nav, känns skit bra att jobba där :)


har så mkt ja vill skriva men hinner inte mer nu  chiao!


upptd. 22.00  

gått två dagar nu utan socker. Tränat idag, 2 veckor sist ^^.   Har också bestämt att ja bara ska dricka kaffelatte på helgen (den jag gör själv) MUMS!!!   sägs ju att man ska undvika kaffe om man vill va nyttig. aja

Imorgon väntar en hääärlig trötthet som e så nice för ja vet ju varför jo för att jag har tränat :D:D  och träningsverken ;)  känns bra!    nu gäller det att hålla det här.  träning ca varannan dag, inget socker, och kaffe på helgen.  och just ja  inge bröd :(  förutom knäcke.

nu väntar en ny p3 dokumentär, har nyss lyssnat på norrmanstorgsdramat och mordet på fadime.  De bästa hitintills är hagamannen och diskoteksbranden.

godnatt!

RSS 2.0