PÅSK!

God morgon och Glad påsk! Ikväll blire påskfest hos Henke, ska bli riktigt kul att träffa grabbgänget igen :) Jag och Anja kommer börja kvällen hos Mac, där emma, biggan mm kommer hållas till :) Kommer bli en grym kväll! Igår kväll hade jag Anja, Anna och biggan över på thaimiddag! Vi firade mig lite grann i förskott, fick fin fina presenter, tack tjejer! :) Inte garvat så mycket på länge ;)
 
Är ledig nu fre-sön! Livet!! SHit vilken kaos vecka det har varit på coop, roligt men jobbgt! Satt i kassan i näsan 10 timmar i torsdags i sträck med lite pauser, helt sick vilket påskdrag! Många som önskade mig Glad påsk, kram på er fina kunder :)
 
Fikade även med Joel igår, inte träffat han sen innan jul! (ja vet, jag har dåligt samvete) Det är så många man ska hinna med och träffa utöver jobbet (nämde jag att jag jobbar 24/7??)  Nästan! Hinner knappt med min familj längre. Jaja ingen är ju perfekt! Vilka många tror att vi är på coop, nej det är vi inte och vi hiner tyvärr inte med allt vi vill. Mitt tålamod är inte så bra jämt, ibland önskar man att man var 45 år och jobbat i 25 år så man är mer härdad. aja ja gör mitt bästa iallafall :)
 
Saker att se fram emot under våren: Oslobesök hos Sofie! Paris och uppsalla i samma veva med Anna! Beyonce med Anna och sis! Och summerburst med Anna och Carro :) Sen hoppas jag att vi Biggan, Anja mfl kommeriväg på Bråvalla festivalen, mkt bra band kommer dit :)
 

RSS 2.0