Semester!!

Imorrn drar vi iväg till kroatien!! :D   ska bli sååå kuuul :D:D

Vi börjar bila till halmstad och sover där hos mina kusiner, sen drar vi vidare mot berlin och sover där, vidare mot österike och bad gastein, blir två nätter i österike och så ska vi bada på nått spa grej :D
sen blire viadre mot Pula i kroatien där sofie också kommer bo :D 




so long <3


lätta på hjärtat

mår inte alls bra idag, vet inte varför. Måste ha vaknat på fel sida. För det första så har ja ont i magen efter igår, fattar inte ja säger varje gång att ja inte ska göra så men de blir så i allfall.
För det andra så har ja världens ångest inför trean, det är mitt sista år. Vad händer sen då? ska jag söka jobb på nån restaurang eller och jobba där, hur länge då??  Neeej ja ska inte börja jobba på restaurang, vill inte laga mat på det sättet. Hacka 10 gurkor, skära 8kg kött och röra om i jättegrytor och klyfta fyra stora säckar potatis, bära massa tunga bläck, NO WAY.
Vill inte gå kvar, vill inte att det ska ta slut, vill börja om på nytt. Har känt så den sista terminen, kände även så i somras men ja bytte aldrig. Hela hösten var helt okej men de räcker inte.  
har fått ett erbjudande att börja på sam, men vet inte om ja skulle palla det plugga hela dagarna. Och gå kanske 8 till 16 det skulle ja aldrig palla!!  
Men ja vill läsa nått språk, de saknar jag. Antingen gör ja nått helt galet och byter linje eller så går ja kvar, då har jag iallafall en utbildning.
Fast om ja byter så kommer ja gå två extra år, de känns lite mkt också.  Men ja har kollat massa linjer och ingen verka passa mig.
Vet inte hur jag ska göra, snart är det försent och då är det bara att göra det bästa av det.

anyway, ska till min kusin och fira hans 10 års dag och även lite min "10-års dag" fick 300 av mormor när vi var där i torsdags, väldigt snällt :D med tanke på att jag inte ens fyller :P 

Förstår intepå mig själv längre, förut var jag jämt i god tid och gjorde checklistor och var helt excited, men nu har ja inte ens börjat och vi åker på tisdag, så har imorrn på mig orkar verkligen inte, men hoppas att kroatien blir kanon endå=)


bye bye



Säger bara FY FAN för lös godis!!    Mår så jävla dåligt varje gång efter en påse lösgodis men det är så jäkla gott när man käkar, Men nu får fan va braaaaaaaaa!

Förutom vissa chokladsorter som jag vet är OK


Midsommarafton:D

Heejsan sitter här nu och är lite seg efter igår, det var en rikrigt bra kväll:)



Jag och mallan tog moppen hem till sofie där vi grillade flintastek, gjorde klyftpotatis och tsatziki, sofie hade gjort en jätte god cheesecake med jordgubbar till :P



Sen tog vi fram godis och kollade på Bring it on hahah dörolig film måste ja säga ;P 
Det blev lite tittande på matchen också, kroatien mot turkiet. Skit att inte kroatien vann!  Vi ska ju bila dit snart;P



Det ät lite lustigt att man aldrig blir bra på kort, men whatever den här bjuder ja på, vill ju visa poolen i bakrunden hehe, där badade vi i nåra timmar det var jätte skönt 36 grader ;P


Sofie är sööt<3


Kom hem runt fyra på morgonen, där brorsans party nästan var slut heh, de va inte fint när vi kom hem. Haha de var så kul och kolla när nåra skulle cykla iväg hemmåt, De rammlade ju hela tiden heh :P

Klarade teoriprovet!!

Jag e så glaaaaaad :D:D:D     fick 60 av 65! :D    aldrig känt mig så lättad, underbart!


Mötte upp mallan efteråt och jocke sen åkte vi till mormor och åt mat och fikade =)   Sen klippte jag och malin mig hos Ewa i hallsberg =)



jocke och mallan^



Mormor och jocke^



Jockes snygga bil =)

Jobbat idag =)

Idag har jag jobbat på lovis, samma dagis som min mamma jobbar på. En av de som jobbar som lagar mat var sjuk idag så jag fick hoppa in och vikariera. Började halv tio till halv två, gick riktigt bra =)   SÅ de blir 400kr  Thanks !

Kommer fortsätta jobba där resten av sommaren sen när vi kommer hem från kroatien =) Så de kan bli runt 8000 när ja är klar där eller mer? :D 
Nu har jag nyss ätit quorngryta med bulgur, tänkte fortsätta med mina slutprov till teorin + en blåbärsglass med vit chokladöverdrag, yumiie!!! :P

 grymt goood :D från GB

Kroatien :D

Om en vecka åker vi till kroatien!! ;D

Vi ska bila dit och jag ska övningsköra i svergie =)   Vi åker först till våra kusiner i halsmtad och sover där en natt sen drar vi vidare genom danmark och tyskland och sover i berlin tror ja? eller i österrike i allfall där ska vi sova i två nätter och bada på nått utespa och grejer ;P  Sen drar vi vidare mott kroatien- Pula =)   Där ska vi vara i en vecka och bara ha det skönt, Sofie min kompis ska flyga dit så det blir kul också!     LÄNGTAR!


(malta) hittade ingen bra kroatienbild :P


almost there =)

Vilket härligt sommarlov jag har haft hitintills!    NOT
Har typ inte gjort nått annat än att pluggat till körkortet, men det är bara för att jag skulle hinna göra klart det innan vi åker på semester :D  Och då skulle det vara gjort innan midsommar också för vi åker nästa tisdag :D:D

anyway, har bara imorrn på mej sen gäller det på Torsdag!    ja hoppas verkligen ja fixar det, för sen ska ja och mallan till mormor och käka gott och så ska jag klippa mig så de kommer bli en bra dag, om!   :D



Imorrn ska jag jobba föresten, fick jag reda på nyss :P   Ska jobba halv tio till runt halv två - två på lovis, det är ett dagis som ligger ungefär 20 minuter bort med cykel. Så då får jag 400kr för 4,5h   skit bra!

Gaaaah, ja missar matchen imorrn :/  ska vara på vägverket redan kvart i åtta! 

The green mile

Såg den här filmen igår kväll =)  Den var väldigt bra även om att den utspelaed sig år 1935. Det var ju ingen direkt high school humor eller disturbia spänning men den var bra på sitt sätt. Ena stunden var det sorgligt och i den andra asgarvade man hah :P  I slutet så fattade man varför gamlingen inte kunde vara i rummet när de såg filmen det var riktigt sorligt. Ni som inte har sett den, SE DEN!    Den kan vara lite seg i början och uppfattas som värsta B filmen, men ja lovar den blir mkt bättre!


Så här såg man ut idag

Nytt halsband från Ur och penn bara 45 kr ( 89kr ordinarie pris)  :D



Fredag den 13!!

Otursdag??   Nää inte för mig haft väldigt trevligt idag =)
Jag Övningskörde till marieberg och gick runt där med brallan, köpte en turkos tröja 50% rea!, en blå-vit randig bikini och vita glajjor på gina, ett guldigt långt halsband på ur och penn 50% rea :D
Köpte även dumleklubbor och pimpimbåtar :D  



sen åkte vi till Ikea och käkade mat och fikade,      Nu ska vi snart äta lasange och ikväll blir det att kolla på film som heter the green mile   Med jocke och malin :)


Kille eller tjej?

Hur mycket kille är du?

[ ] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[x] du hatar shopping
[x] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli brandman
[ ] du kollar på sport på TV
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[/] du gillar att kolla på fotbollsmatcher
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[/] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[/] du älskar att vara galen utan att du bryr dig vad andra tycker
[x] sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
totalt = 10,5


hur mycket tjej är du?

[ ] du använder läppstift
[ ] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal
[/] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[/] du gillar att bära smycken (ringar ,halsband eller armband)
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca 1 timma att göra dig iordning
[ ] du har fler än 10 par skor
[/] du bryr dig om hur du ser ut
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[/] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[/] du lekte med dockor som liten
[/] du gillar att sminka andra för nöjes skull
totalt: 8 xD


Haha ja är mer kille,  ;)


ännu en tur till stan =)

Kom hem nyss från stan, Har varit på ottossons igen och gjorde tre prov, de första två gick det inte så bra på för det handlade om vägmärken och trafiksituationer som jag tydligen inte är så bra på hmm .. Sista provet handlade om bilen, kompleteringar, miljön, mörker och vinter  fick bara fyra fel   Yeaaah!   Det borde igentligen vara svårast men NoNo!
Efter det blev det ett medel pass på F&S, riktigt roligt vare =)   

Nu ska vi äta klyftpotatis och lax, yummi!





lax med mango chutney röra utanpå + sesamfrön, klyftpotatis och morötter i ugn och en chilisås. Underbart gott och snabbt att laga :)

teoriprovet bokat!

Just det, nästa vecka på torsdag kvart över 8  :/ hehe, ska även ta foto till körkortet innan!!  så de blir upp tidigt, men det ska nog gå fint =) 

känner mig så tråkig och okontaktbar för tillfället, det enda tankarna som rullar runt i hjärnan är alla dessa teorikunskaper, det gör mig tokig snart!   Var inne i måndags och i tisdas och ska in i morrn så ska upp kvart i sju hej lyckat!  noot ...  drar även en sväng till friskis också =)

Idag har jag gjort käleksmums till pappas jobbarkompisar :)   har även gjort en supergod lasange :p mumma=)

Mockarutor




Fast i min lasange är det inge kött i men massa grönsaker med salsa och tacosmak  :P


Sverige vann!

Tjohooo va glad ja blev när svergie vann mot grekland =)     
Zlatan kommer där och gör ett snyggt skott i hörnet, great zlatan men du är inte min favvo endå :P

Petter däremot kommer från ingenstans och räddar ljungbers fiasko och bara trycker in den precis vid mållinjen, ganska inte världens snyggaste mål men fränaste jag sett på länge :D     GO PETTER MERA FLOW


Ben och Jerry!

Heej=)   

Äntligen sommarlov :D   slutade i torsdags med en snabbfika, uppträdanden och lunch på MC D heh ;P   Sen blev det och kolla när melinda och Kristoffer tog studenten =)

tänkte bara säga lite snabbt vad som hänt de senaste dagarna för ska snart kolla på One tree hill cant wait!!

I fredags var det supervarmt ute helt sjukt nästan 30 grader!  så jag och mallan låg ute och softa vid poolen ;P 


I lördags drog vi till marieberg för shopping, rätt kul vare för de hade byggt ut marieberg och proppat in en massa nya affärer, cubus och ett jätte stort ala sthlm Gina har tagit plats där =)    Köpte lite grejer också, en klänning, solglasögon, shorts, bikinitroller, shampo och solpuder   jätte bra köp allt, förutom glajjerna de gick sönder första gången ja provade dem!!!!    Köpte även 6 filmer för bara 200kr och  Ben och jerry glass- caramell chew chew  HELT UNDEBAR GLASS
en av filmerna var agent cody hahhaa den var för kass alla stunttricken var urkassa men lite kul var den i allfall, började käka glassen 1 på natten, drog kanske 1 cm från bruken sen var man jätte mätt huh!!   för good!  syrran köpte en cookie dough (kaksmet)  den var också ganska god smakade som mandelmassa typ själva klickarna med smet men min var mkt godare =)  speciellt chokladbitarna med nån skitgod sörja i =)


Igår(måndag) åkte jag in till stan för att sitta vid ottosons och göra teorifrågor och idag (tis) åkte jag in till stan igen, satt där från 11 till 1 sen gick jag och käkade på Bara vara tog en jätte god kycklingsallad, rekomenderas verkligen!
Sen gick jag på stan en liten stund för att dra vidare till Friskis och svettis!  Har ju köpt årskort så nu jäklar ska det bli hårdträning ska dit på torsdag också =)   Sen kom pappa och hämtade mig så övningskörde vi i två timmar på väster!!
Så nu är jag rätt trött och jätte hungrig käkade fiskgratäng vid halvåtta men brukar käka nått onyttigt efter maten jämt på kvällen men inte idag (stolt)   

chiao<3

RSS 2.0