Nostalgi

tänker på er i Oslo.
Vila i frid
<3

Fancysunday

Sådärja, hemma från Gotland! :)
Bodde i en stuga på andra sidan vägen om campingen och det har varit en riktigt nice vecka, sett en del kändisar också som: David Hellenius, Vanheden i Jönssonligan, Jockiboi och Pontus Gårdinger.
Ätit Massa god mat har vi också gjort och inne i Visby hann vi med 2 restauranger. Den ena hette köpmannen? och den andra låg nästan intill, en italiensk restaurang. Men den godaste maten hittar man på Tofta gårdens restaurang som låg jätte nära våran stuga. Vi får inte glömma bort den underbara Guteglassen också, 5/5 toasters!
Nere på tofta stranden (där Sunes sommar spelades in) hoppade vi i det iskalla vattnet 1 gång, det var mitt första och sista dopp i svenskt hav för denna sommar. Tycker inte om att bada i en sjö/hav så där, och stranden? fullproppat med människor som försöker ta del av solen och skrikande barn. Nej gosh vad jag längtade efter våran  gröna oas hemma. Inget folk, en varm skön stor pool och musik högt ur högtalarna, inget sand som blåser upp på en, sköna stolsolar och nära till allt, toa och mat = Underbart!
Men men de var ju trevligt iallfall. Och After beachen som Åll in band stog för, det om nått var riktigt bra! As härlig sångare och snygga bandmedlemmar ;)  Och ett skönt gäng i mitten som dansade och drack haha...
Jocke och Emma dök upp i fredags hos oss, de va kul =) Vi körde Tp på kvällen och drack rött, mys!
Nu ska ja ta mig friheten och slänga upp en stor skål med glass och mumsa på, lite tröstätning efter en hel natt i bilen och på färjan, har ju inte lite ont i benen, ryggen, magen, huvudet, ja allt? buhu.
Xoxo

går på rälls

jäääla skit asså. Varför är det alltid så att när man verkligen vill ha något så går de inte eller finns inte. Men när man bara tänkt chilla så rullar alla erbjudanden in på en och samma gång.

Aja imorrn ska ja på kryssning med ett riktigt partygäng, ska bli as kuul :)  


Frågan är ska man vara kvar i örebro, lr ska ja till Oslo i okt/november?   har en fin fin lägenhet då som blir ledig vid frimis, billig också.  fast inte förns 1 okt,  klarar ja att bo på landet tills dess? eller ska ja nappa på jockes erbjudnade om att bo i hans lägenhet augusti och september. Men behöver inte bo i stan i augusti... gosh!

tänkte dra ut och backapacka  jan-mars också till asien :)


hejdåfest



Carro :) 



Marie :)



Johanna & Marie =)



Johanna, norrlänningarna Erik & kristoffer =)



mina 3 härliga sambos Simon, Kristoffer och Johanna.

Kommer verkligen att sakna er alla, ni är grymma!<3

föresten, saknar er redan :(  Men jag kommer snart och hälsar på er Oslopeople!


Sommar!

och sol :)

haft en dejlig dag ute på landet, bara legat på en badmadrass i solen och stekt.



Nu börjar energin komma tillbaka, har varit helt körd efter helgen haha blev en kanon sista helg i Oslo. I fredags var jag iofs helt körd också efter sista jobbdagen på kantinern. Så höll soffan sällskap i kanske 4 timmar, sen undrade kristoffer om ja ville med ut på aker brygga och ta en öl me hans kompisar.   Fixade mig på en halvtimma och sen hade vi en störtskön kväll me härliga norrlänningar :)


I lördags kom familjen och vi tog en en låång promenix, slottet, nationalteatern, hela karl johan ner på stan, operahuset och sen aker brygga där vi tog en latte. Blev käk där 2 timmar senare, deras lasange är grymt god! Och deras vit chokladglass, mums!  Kom till festen runt 10, va riktigt kul kväll, även om vi gjorde misstaget igen att dra ut haha.
Var inte glad dagen efter när vi lämnade kollektivet, men de kändes lite bättre när vi väl kom hem.  Försöker inte tänka på allt ja kommer missa nu i sommar utan blickar mot vad som skjer i örebro istället.


sis vid slottet



finaste utsikten på slottet. Står mitt på karl johan (huvudgatan)



Operahuset



view från operahuset



I måndags träffade Jag Anja på lilla örebro, jätte mysigt :)  tog en italiensk bricka, mojhito och en dessert. Igår hängde ja på stan med sis och mami, käkade sen på Wobbler lounge. Mycket braaa mat! har inte ens lagt märke till stället förut? 

Imorrn kommer brorsorna och hänger med oss på landet, fredag blire in till stan med sis, säkert bio och restaruang :)  och lördag blire Utgång???  come on! ;)

RSS 2.0