Fancysunday

Sådärja, hemma från Gotland! :)
Bodde i en stuga på andra sidan vägen om campingen och det har varit en riktigt nice vecka, sett en del kändisar också som: David Hellenius, Vanheden i Jönssonligan, Jockiboi och Pontus Gårdinger.
Ätit Massa god mat har vi också gjort och inne i Visby hann vi med 2 restauranger. Den ena hette köpmannen? och den andra låg nästan intill, en italiensk restaurang. Men den godaste maten hittar man på Tofta gårdens restaurang som låg jätte nära våran stuga. Vi får inte glömma bort den underbara Guteglassen också, 5/5 toasters!
Nere på tofta stranden (där Sunes sommar spelades in) hoppade vi i det iskalla vattnet 1 gång, det var mitt första och sista dopp i svenskt hav för denna sommar. Tycker inte om att bada i en sjö/hav så där, och stranden? fullproppat med människor som försöker ta del av solen och skrikande barn. Nej gosh vad jag längtade efter våran  gröna oas hemma. Inget folk, en varm skön stor pool och musik högt ur högtalarna, inget sand som blåser upp på en, sköna stolsolar och nära till allt, toa och mat = Underbart!
Men men de var ju trevligt iallfall. Och After beachen som Åll in band stog för, det om nått var riktigt bra! As härlig sångare och snygga bandmedlemmar ;)  Och ett skönt gäng i mitten som dansade och drack haha...
Jocke och Emma dök upp i fredags hos oss, de va kul =) Vi körde Tp på kvällen och drack rött, mys!
Nu ska ja ta mig friheten och slänga upp en stor skål med glass och mumsa på, lite tröstätning efter en hel natt i bilen och på färjan, har ju inte lite ont i benen, ryggen, magen, huvudet, ja allt? buhu.
Xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0