Sentrumlöpet

ligger på 1 mil. Jag och min härliga chef Nadia skulle prova rundan idag, vi orkade inte hela shit asså, vi sprang i 50 minuter och då hade vi kommit lite mer än hälften? Mina ben var som blystockar, riktigt kämpigt men kommer blir bättre ju mer vi springer rundan. Om en månad så äre dags lr ja 5 veckor är det kvar tills sentrumlöpet äger rum :) kommer bli kalas kul!

Men vi var duktiga vi stannade inte någon gång, förutom när de va rött ljus men vi höll igång!
Hon sa också att jag kunde få vara hos de imorgon, YES!!   då kan ja lämna kvar mina kläder där och ta med resväskan hehe.   tom när jag åker till örebro och fullproppad kommer den va med shopping, alkohol och mat! :)

lääägtar grymt mycket till helgen ni anar inte, den kommer bli världsklass!  älskar korta weekends mot örebro, men hinner precis med allt skoj utan att tröttna ... ^^

tankarna virrar omkring hela tiden,, ska jag flytta hem lr inte?  ska ja stanna en vecka till kanske ? ska ja fira midsommar i oslo?   ska ja hem alls under maj?  ska ja åka tillbaka till oslo i början på september? 

Men jag vet bara att jag vill hem ett tag i sommar, det vill jag. Jag vill inte jobba mer är less på det, man måste ju leva lite också!  jag vill bara vara på landet och chilla vid poolen, träffa mina kompisar som ja inte har kontakt med längre och stöta på allt folk ute som man vill träffa men inte känner allt för bra för att ses, ja ni fattar läget :)  vill umgås med min syster!!! vi hittar alltid på så mycket kul tillsammans, du är min bäste vän<3

><

det är skönt att man inte är äldre än 20, just nu iallfall! ...  
då kan man dra den här" your way to old for me" sucker

Jobbade idag där jag gjorde min första jobbdag(huvudkontoret). Det var kul och komma tillbaka och nu kunde vi komunicera på norska istället för på engelska hehe.
Han är så himla go han chefen. Men hade lite problem med uppvask killen, men man får vara vänlig men bestämd...
Asså vad är de de inte fattar, iss kantiner är inte en dejtingsplats,  lägg av!

fy fan va göttit idag är de min vilodag, så ska laga mat sen läääänge, ska steka en köttbit göra varm sås och potatis. Har aldrig ätit kött lr potatis här förutom   köttfärs då, men de är piece of cake ^^

2 jobbdagar kvar sen svergie!!! :)

torsdag blire och däcka direkt i sängen efter tågresan.
Fredag blire dra till stan och shoppa sen G-vik med sofie och malin och på kvällen ska vi ut och käka på Indigo och dricka drinkar :)
Lördagen blir softa hemma med familjen och på kvällen styr jag förfest i stan sen blir utgång!  söndag ska jag jocke och pappa ha gemensamt kalas :)  Åker nog nattbuss hem hit till oslo lr tåg på måndag. Beror på om jag får jobba på Nav lr inte på måndag, om inte så tar jag fri på måndag. Men hoppas jag får det så det blir nattbuss, då tar jag och sambo simon samma buss =)


sunday morning

sitter och lyssnar på den låten med gwen stefani och bara njuter av att det är söndags morgon!!  eller?

I fredags gick vi alla och la oss tidigt, somnade 12. Fredagstrött? japp!  Lördagen var fin, gick och sola sen drog ja och simon till vinomonopolet och köpte varsin vinflaska. Sen drog vi sambos och Anton till ica maxi och köpte mat som Anton lagade åt oss. Vilken smakfest! Han är verkligen grym på att laga mat, nyss fick vi amerikanska pannkakor också ^^  maten bestod av kött som marinerades med chili och vitlök, sallad av färska champinjoer, sparris, avokado och parmesanost. och såklart vitlöksbröd!   =)

Sen började vi förfesta och folket rullade in. Sen drog vi alla ut på krogen och dansade natten lång! eller?  inte riktigt.

right here right now, vi sitter och lyssnar på youtubeklipp av melodifestivalen och spelar mario kart. Funderar på om vi ska till korkettrikken och åka bob nerför holmenkolmen backen?    

kommer verkligen sakna kollektivlivet sen i sommar.

movies

blev ingen löptur, men jag emma och karro kollade på filmen Festival istället med ebba hultqvist, riktigt bra film :)  Lite dansk dessert på det också.

Och såklart som varje torsdag kväll, "gullungerne"    det är som svenska "ung och bortskämd"  hahaha asså, jao va ska man säga?  

just ja, nu huske jag att jag har sovmorgon imorgon 1 timma, tack!

Nordisk Buffe

hade vi idag på nav :) för 10 kr,   sjukt billigt!  haha

Svensken fick förstås göra smörgåstårta





muuuums!  Gjorde också en as god rödbetssallad, men hann inte fota för personalen kom och käka upp allt :/ hehe

så sjukt trött är man också men det gick rätt bra iallfall även om det va as stressigt och hinna med allt.

Nadia, (min chef)  och jag har bestämt att vi ska springa sentrumloppet på 1 mil runt hela centrum och lite i frognerparken. tror det är den 7 maj??  måste börja löpa snart! typ ikv kanske, orkar man? hmmm   ska bara ta en brownie först så får ja se sen ^^

lilllördag

japp, firar med brämhults jordbär/lime juice och BIT sallad, för gott!  fick även med en as god macka med pesto på

idag gjorde fick ja visa mina norska kollegor hur man gjorde smörgåstårta, de va riktigt häpna av mitt mästerverk! :) (kmr bild imorgon)
for di vi ska ha nordisk buffe imorgon på jobbet mums!

Lördagen va riktigt lyckat :)  var först hos Emilia och gänget, sen drog ja på inflyttningsfesten, som var lite kaos men träffade en härlig tjej där som ja täntke bjuda på vår fest på lördag. Blev ingen båt :( men blev en annan krog istället borta på Grönland, kom inte hem förns 15 dagen efter ^^  de måste nog  vara rekord

Hela veckan är jag på nav(my place) känns riktigt gött! hoppas att ja får va där på freda også, känns lite konstigt när man tänker på att jag har 3,5 månad kvar att jobba inom Iss kantiner och hoppar verkligen att ja får vara så mkt som möjligt på nav, så jobbigt att byta hela tiden. Sen i juli då ska jag bara slappa gärnet!   

På lördag ska vi ju ha avskedsfest för Emma och Karro. Kommer sakna dem :(  men Emma kmr ja säkert få se mkt av sen iaf :)  Då äre jag Johanna och Simon som bor här, så kommer det förhoppningsvis en till hit när karro drar, så vi får ner hyran. 

sååå jäkla skönt väder ute helt sick! gick om kring på stan i 2 timmar och bara njöt, men sen blev ja så hungrig och trött att ja hoppade på trikken ^^


scarface

tänkte jag sätta på snart på tv. Har även lagt in ett avsnitt av solsidan på Usb minnet.

Ska nog ta en skål hallon och lite B&J till blir fint!  härliga fredag!     De andra tjejerna sitter och dricker, de ska aaooout!  Men ja skippar ikväll, har en sån jäkla nackspärr. Men i morgon då jäklar!  

först förfest hos Emilia och gänget sen drar jag på inflyttningsfest hos Thomas sen är frågan hur ja ska slingra mig därifrån och dra på partybåten, där john och chris kmr va också :)   lr hänga med T och de på spektrum och kolla in robyns konsert :D  well, den som lever får se ;) kommer bli en hejdundrande kväll iaf :)

Haft en riktigt baad kass vecka så morgondagen kmr blir hur grym som helst med massa sköna oslo people!

helg!

Precis ätit lunch som bestod av en skål lösgodis.  Middagen igår blev ett gäng kakor, va händer? skärp dig!  aja, ja ska laga mat sen, ellerlr blir de 2 knäckemackor med phiadelphia, kalkon, gurka och ett stort glas juice?    japp!

gosh, har lagat mat 1 gång på 2 veckor nu....... inte bra.  mitt sockersug har varit helt borta i en vecka nu men, igår kom det gosh kunde inte hålla mig så de blev en promenad till ica.

Idag har vi brudar och bror jocke vart på Ikea och strosat runt lite, köpte massa ljus och två latte muggar. Nu ska karro flytta hem 15 april... tråkigt!  men de blir nog bra, på lördag ska ja på inflyttningsfest hos en gutt som heter Thomas, ska även dit på tisdag och kolla in hans nya lägenhet, den är as fin! har bara sett bilder dårå :) så de blir nog nice!  helgen efter blire avskedsfest för emma och karro, kommer bli fullt hus här och sen blire krogen!  och helgen efter det drar jag mot örebro och firar min födelsedag :)

hade fint !


back in oslo

ok hey!  sorry för dålig upptadering hehe.

 

Har inte tränat på en månad så jäklar va gött det var :)    Gick på pilates, säger bra grym träning! Efter drog ja en löpsväng i fronger parken.

Så jäkla hungrig så ja svimmar snart.  Kör ju på att äta var 3 timma och det har gått bra hela veckan förns just nu, våran jäkla vatten HO har typ gått sönder så, väntar på att den ska fixas..........!

har varit jätte morgonpigg hela veckan och grymt trött på kvällen gått och lagt mig halv nio helt körd. Vaknat kvart över 5 as pigg ^^

gött och va tillbaka på jobb iallfall :)  bakade brownies idag, gick fint fint!!  nästa vecka får vi en ny inneboende enkille lika gammal som mig, kan bli bra =)  Och emma flyttar hem om 2 veckor ...

 

Helgen va lite halv knas, fredas har jag inget minne av vad jag gjorde? haha, kollade vi på film? kommer inte ihåg. I lördags tog jag en promenad och läste lite i en ny bok som är så jääkla bra!  tror den hette "svek"  På kvällen skulle vi påbio, så ja sket i och köpa dricka.  Sen blir de ingen bio, lite halvt besviken och försöker ställa in på fest istället gick ju sådär,  men ut kom vi och på en båt! blev ju riktigt bra när vi väl kom dit :)    värsta bara att man vaknar upp helt jäkla död dagen efter, det var det ja inte först ville men men. Ligan skulle ju festa i lägenheten bara och anpassa sig ;)

Skulle ju blogga om ko thao och början på thairesan, i promise de kommer :)  nu ska ja äntligen laga mat!  tänekr först strunta i det, som igår blev de bara frulle ikke bra!  men vi var tvunga och skynda oss till bion (126 days) för emilia gick på kryckor stackarn ^^


RSS 2.0