sleten

5h sömn på 2 dygn är inget att hänga i granen.

Vart på jobb idag, skönt och va tillbaka igjen =)    haha gutten må ikke like meg, han ba  käften!  hahah  sen sa han de till jenterna också gosh alltså vilket temperament. Men de är inte alla som klarar av att jobba ensam kille med ett gäng tjejer ^^

Vrickad helg, både rolig och hemsk.

tänkte lägga upp lite bilder iaf =)



 



skikkeligt göy för och efterfest i lördags :)   


kaos

på frognerveiven. Första gången ja känt mig riktigt rädd i mitt område, i min egen trappuppgång, på gatan utanför oss.

Sofia och Emma kom i fredags till mig =) jättte koseligt!  Allt var på topp tills vi skulle dra med Johanna till Tintins fest, det hände nått helt galet med en av oss på väg till trikken. Polisen kom.
Vi drog i allfall mkt senare till festen men lämnade den rätt snabbt...
Riktigt obehaglig fredag, sov 2 timmar först, sen efter två timmar sov jag 3.

Lördagen var betydligt bättre, Vi drog upp på stan och hjälpte Emma med att dela ut CV i oslo, gick ju gallant :) Vi käkade även på Cafe gross, en riktigt fin restaurang där Johanna jobbade i somras :)  as god mat!!

På kvällen drog Jag och Emma på fest hos Emilia och Carro, det var jätte kul tills den flippade, så  jag och emma drog på efterfest hos en kille med 4 killar. De va riktigt kul och trevligt och vi snakkade mye norska! :)  Var där från 02-11  ^^   =)      

Nu har Emma åkt hem med tåget, lite tråkigt :(     

Sitter här med JOhanna och myser med godis och kollar på Norska melodifestialen :)

livet leker!

Sitter här med en super god muffins med kola ovanpå som Sebbe har köpt mums!!! :)

Skulle ha käkat me Emilia ikv men hon jobbade över får bli nästa vecka :)  Ska försöka få med henne imorrn på streetdance ist. Emma ska med och träna imorrn, KUL säger jag! :) Har lyckats fått med johanna en gång och karro en gång ^^ hihi

Igårkväll Åkte jag karro, emma och johanna ner på Oslo S och käkade på Habibi cafe, så jääkla god arabisk mat :)  Kyllinggrytan med bulgur och tsatziki den är to die for!  169kr kostar den, men de är väll så de kostar här. Yayas, thaistället  och olivias är runt 129. Mitt absolutsa favoritställe är den mongoliska restaurangen Djingis Khan. Där får man välja själv vilka grönsaker och kött som ska stekas. Så får man plocka på sig bakpotatis, ris, 6 olika såser, sallad och vitlöksbröd, och de bästa   Ät så mkt du vill för 169kr :) greit!

Får se om Sofia och Emma vill äta på nått av dem på lördagkväll, för de kommer till mig i helgen :D:D  Blev jätteglad när de hade bokat :)   De kommer halv tre på fredag, så ja ska köra gärnet på jobbet så vi blir klara tidigt. Möta upp dem, dra hem till mig med packning, sen upp på stan och lämna Cv. Lr det är Emma som ska söka jobb ^^ På kvällen blire feeeeeessst!!!!  Hos Tintin, hon fyllde förra veckan :D  Lördag blire en guidetur på staan, ut och käka maybe på kvällen sen blire utgång, hoppas Emilia och carro vill hänka på då :)

kmr bli greit!


Hade även en as bra helg nu i örebro, Sov hos sofie i torsdag och i fredags, jätte mysigt!  Träffade anja i fredags morse en stund, sen käkade vi i hennes och sofies skola. Fika med syrran på levis. Chillade hos sofie, kollade på veronica mars =)  Anja kom sen på kvällen och då drog vi till strömpis nice! Lördan träffade ja min familj och vi firade Niklas som fyllde 25 bast! Hemma hos hans tjej Hanna, hennes föräldrar och dotter var där också :)  Söndags hade ja syrran jätte mysigt käkade glass och kollade på disney filmer :)


ta en hink

din tullekopp!



Orkar ingentiiing känns som allt suger!   Jag somskulle lägga ansisktmask och packa, slinga johannas hår, äta mat m.m.  ligger helt död i soffan och käkar norsk choklad. Hittat en suuupergod nu haha :P   inte bra. Men jag har faktiskt varit duktigt och tränat varanan dag nu i 9 dagar, imorrn den 10 :) det är länge för att va mig :D

Haft en jobbig dag på jobbet, får lära migallt för mkt på kort tid nu, svårt är det med alla beställningar, olika möterum och vem som ska ha vad, vad som ska plockas fram. Vad som ska skrivas in i kassan lr datorn. Men jag ska fortfarande, ha koll över salladsbaren, varmat och kassan. Vasken struntar jag i, även om ja har lite dåligt samvete att ja aldrig diskar.

Fick höra några gånger idag "gå väck"! av en på mitt jobb ^^  norskan alltså;)   


2 dagar kvar endligen!!! sen blire partyyyyyyyyyyyy!

Va händer

och fötter?

ikke mye, Håller på med en hiphop koregrafi, går rätt bra har kommit ganska långt. Enda positiva när man är ensam hemma, man kan ha på THE VOICE på högsta volym ;)



Men nu är ja sällskapssjuk har varit ensam i snart 5,5 timma. Visst skönt ja men nu vill ja ha sällskap kom hem brudar!!!


Imorrn ska jag gymma, sen ska ja kanske va med Emilia  hoppas!!!!!!! :)  

lr lite eventjobb? hoppas på det också!

29days kvar till thai

Ha en fin helg, nu ska jag laga lax


kaos!

heppåre =)   

Idag var det KAOS på jobbet. Jarle va hemma idag. Big nonoooo.

Vi hade en del beställningar och alla skulle ut samtidigt shit asså. Jag är inte van med beställningar så kom allt så pltösligt, men de visade ju prov på hur damn awesome jag var idag.



mattalleriken och baguetter till all ära, hur många gjorde jag, kanske 40 tallreiken och lika många baguetter!



och dessa underbara gresk sallat med kylling och feta mums!!

Det var så stressigt idag att jag ihöll på från 07 -12.30  utan stopp, åt ingenting där i emellan haha shit asså.

Fick även lära mig en del kassagrejer, börjar bli flink känner jag =)

IMorrn äre lasagne längtar!!  Nu ska jag dra och gymma mot min vilja, får se hur de kommer gå  hade!!

skal jeg?

dra på hiphopen? trotsa min onda knä?    det är frågan....


att en liten jäkla knöl precis under mitt högra knä på vänstra sidan ska få en att må så psykist dåligt, det är inte helt okej!

Nadja är snäll, vi har bytt uppgifter på jobbet så hon kör salladsbaren och jag gör påläggskuvert och mötesmat tallrikar. Fast jag får fylla på sallad fixa reserver + kassan. Skönt att ja inte behöver springa runt som en dåre hel dagen iaf ^^


idag är det en månad kvar till Thailand, längtar!!!!!

huang yang, dit ska vi tillbaka! :)

min absoluta favoritmat, phad thai med shrimps!


jobb!

yeees, ikv ska ja servera !  Med tintin =)

money money money ;)    


sköna freda

men hallå där =)

jocke kom nyss, man blir inte förvånad längre han kommer nästan varje helg vilket är as skönt för då får man mindre hemlängtan. även om han mest är med Emma men endå. ^^


har köpt skypelurar idag efter jobbet så yeah family and friends  bara och ringa! 

Nu börjar jag nästan fundera på om att fast är bättre än vikarie. Iaf nu när jag har jobbat 5 månader. Känner mig jätte trygg på jobbet och får ta mer mer ansvar. På måndag ska jag och Nadia byta uppgifter så hon ska salladsbaren och jag ska göra hennes, kuvert och beställningar. =)

När jag kom hem städade jag hela placet all by myseeelff!!  sen gjorde ja en as god omelett med bacon&svamp. Drog sen och gymmade och nu har ja fixat en skål med mandariner, mango och lite twist choklad och ett glas mjölk på det! fina firren! och tänt massor med ljus =) 


sen tänkte ja bara säga att ja ska ta hem min skräpdator och ställa den i köket hos mina föräldrar och så ska ja köpa en sony vaio white 14t:D:D


korvstroganoff a la kajs






400g falukorv
½ rödlöd
1 vitlöksklyfta
stekes i en klick smör

strö över 1 msk mjöl och ½ buljongtärning

Häll på 2½ dl vatten och 2½ dl mjölk+ turkyoughurt

Klicka på 3msk tomatpurre/ketchup
1 msk mango chutney
1msk chilisauce

paprikakrydda
chilikrydda
salt, svart&vitpeppar
cayenpeppar


Akkurat nå

precis dykit ner i soffan och ska, tro de lr ej men börja läsa en bok snart =)   Tänkte dra ner på facebookandet, typ bara gå in kolla läget och sen logga ut dirr.  Ska vara med serier och böcker ist.

anyways, idag har jag tränat Zumba och lagat en skit god korvstroganoff med mango chutney. mums!

igår blev de crosstranier + löpband 40 min och styrka på det.  Imorrn vila och fredag blire gymma med Emilia =)

helgen kommer bli gallant, ska chilla sönder på lördag och söndag blire pilates och löpa lite.

tänkte slänga upp lite bilder från de jag gör på dagarna:)


hela buffen made my me :)


grönsallad, gurka, tomat, tonfisksallad, italiensk sallad, pasta sallad och spenatsallad med cherrytomater



krutonger, kikärtsallad, couscous, ananas, röda kidney bönor, omelettbitar, rivna morötter, ungsstekt squash, ungstekta kålrötter, stekt svamp, fruktsallad och potatissallad



greksallat, majs



ägg, kyllingsallat, keso med apelsin, crabfishsallad =)


Imorgon står avokado med räkor och min supergoda potatissallad på schemat!


hur i havet

gick de till?   jag la mig halv elva och somnade tidigast halv 3, kanske halv fyra?   gick upp kvart i sex. Jag är så död att ja inte vet va ja ska mig till.

Gick av vid solli och gick in på ica  shit jao köpte för 300 kronas !  fick med massa massa mat och annat, så nu är min 1/4 del i kylskåpet så knökfullt att ja helst inte vill öppna det. ^^

ja vad händer idag ?  inte ett skit. skulle träna idag, zumba,  sket sig. Tänker inte lämna soffan idag!




time

for some uppdate!  

Haft en super mysig helg i Oslo med emma jocke och johanna.

Igår tog vi en promenad till operahuset och kollade in utsikten, solen sken och allt va kos!  vi käkade på en jätte bra restaurang där man fick välja vilka grönsaker man ville ha stekt och vilket kött man ville ha. Sen gav man tallriken till kockarna som wookade. Vitlöksbröd, sallad, bakpotatis, ris och massa olika såser fanns och ta också, läckert!!  ligger brevid  cafe sör som är ett mysigt fik vi brukar gå till=)

Sen drog vi hem till oss och kollade på fellon, en verklighetsbaserad film som handlar om en man som råkar hamna i fängelset, ruggig film.


Nyårsafton blev mycket speciell!  Firades med johanna tintin, markus och sara på stratos!  riktigt fancy, men maten va sådär.. Party party!   jag och johanna drog hem runt 13 tiden till jocke och emma och vi hade jätte mysig, lagade spagetti och köttfärsås haha :)

Markus och Johanna =)


Sara, Tintin och jag :)



Måste bara säga att Emma och Johanna har städat så fin i lägenheten och ja gjorde as goda chokladbollar! nyss tagit en springtur också i frognerparken. Yeah man dags för nya tag beach 2011 here i come! elexia imorrn ;)


RSS 2.0