sol i oslo!

underbart väder, det är helg och vi ska ha fest här ikväll :)  låter ju perfa!

Men nu känns humöret OK iaf, när jag kom hit till oslo, lr dan efter va allt bara väldigt crapigt. va på så himla dåligt humör och allt bara vändes emot mig.

Men nu kan de bara bli bättre, eller?    aja en sak är jag glad för, det är att ja kommit igång med träningen, så nu jäklar blir de hårda tag! Va ute nyss och körde intervaller med cissi och Emilia :)

nästa helg blir det sentrumlöpet, cant wait!  och så dansgruppen bounce ska vi se på freda! :)

En dag på landet

Idag har jag absolut inte gjort någonting. Bara solat, gått en promenad med mamms och sis. Åkt till mediamarkt och köpt en sprillans ny Kamera!
En cannon ixus 220 hs  blev det =)



Tog lite foton nyss,











 






east side

of örebro, på landet.  Där spenderar jag min påsk and i love it!



Städat mitt lilla hus som jag ska flytta in i 3 juli :)   Vart på släktlunch igår med alla förutom mormor som var sjuk. Gått en promenad med sofie och mallan runt kanalen. Bakat kladdkaka. Solat ute vid poolen. Ätit nyttig mat, massa lax i alla dess former. Hoppat studsmatta.

Ikväll ska jag och sis över till sofie, vi ska göra 3 rätters. Jag ska göra förätten denna gång =)   Käka godis, kolla film och bara umgås.  

Outgoing suget är helt bortblåst, riktigt skönt just nu iaf och bara vara för sig själv lite. Men snart är ja i Oslo igen och då jäklar :)  IMorrgon ska jag till Mberg och köpa en liten party kamera, måste ju fixa fin fina minnen innan jag flyttar hem igen.

fest!

in the apartment ;)  men först i frognerparken, grill med chill!



Anton och johanna :)   Anton ska btw flytta in hos oss när simon flyttat ut, i början på juni där.



Sambo simon, happy dude!  :D



Marie, jag, cissi, Emilia, sandra och jessica! De hade fixat fin fina hamburgare som vi grillade:)



meee!


Agnes, sebastian, jag och Marie, härligt gäng!



kines-norsk gunnar, sajmun och marie och johanna :)



guys



kul hade vi :)



den här bilden får avsluta ;), godnatt!

Kajsa lisa

Vem är det? inte är det jag i allfall, för jag heter Kajsa Josefine.  Anyway tänkte slänga in lite onödigt info om mig själv.


1. Jag är grym på bak och matlagning förutom bröd, de funkar bara inte.
2. Jag är en cool lugn tjej.
3. Jag dras till människor som inte alls är lugna, utan de med stark attityd.
4. Jag hatar att åka tunnelbana och jag hatar att betala kollektiv.
5 Jag älskar att resa och vill se hela världen nu! .
6. Jag är grym på att ge massage.
7. När jag hör en låt så lyssnar jag knappt på texten utan mer på musiken.
8. Jag älskade förut att vara ensam men nu får jag ångest när jag är hemma själv.
9. När jag jobbar vill jag helst stå upp och springa omkring och ha ca 10 bollar i luften samtidigt, thats my thing.
10. För 2 veckor sedan har jag aldrig gått ut med en hund, och tycker det är pinsamt när den stannar eller skäller på andra hundar.
11. Jag hatar när folk inte hälsar ordentligt när man träffas för första gången och inte ens anstränger sig för att komma ihåg ens namn.
12. Jag älskar thailand, så är det bara och ja vill dit igen igen och igen, spelar ingen roll att alla svenskar åker dit.
13. Jag sjunger alltid när jag är ensam hemma.
14. Jag erkänner, jag är facebook beroende. Men vem är inte det?
15. Jag tycker inte om att shoppa, det är jobbigt.
16. Jag är en väldigt positiv och lättsam person, Hakuna matata! inga bekymmer =)



Jag är inte alls så tjejig som jag ser ut, bara så ni vet.
Allah hadafiz!  =)

sliten

om jeg er ?  jaa ja e kämpte trött :/   har inte tränat på jätttttte länge nu. orkar bara inte.
Klickar snart på de på jobbet asså, Hon från Africa ger mig konstiga blickar hela tiden. Hon har bott i nogre i 4 hela år men snackar norska som en nybörjare asså när ska du lära dig? hon vägrar ju snacka. Och kineserna snakker bara på sitt språk. ska va där nästa uke också, så jäkla skönt att vi är lediga tors-freda asså.   saknar svergie.

Micha är ju för go och väldigt sällskapssjuk :) Just nu ligger hon på mina ben i soffan ^^ igår kväll  när ja kom hem så hoppade hon upp på mig hehe saknat mig? :D

TACK SIS FÖR DEN FINA HEADERN U MADE TO ME :D  supernice!    


jobbade ju med Nadia och de på nav igårkväll, vi var 3 som serverade gick kalasbra :)  och maten va as god! så gött och va där alltså, trivs så himla bra där!  Om de skulle erbjuda mig fast där så skulle jag direkt tacka ja :)  men de dröjer nog ett tag de är fullt just nu.   Nadia sa också att cheferna inte ville att hon skulle favorisera en vikarie och att hon inte skulle fråga efter mig så mycket haha :P

waka waka

tror ja har hamnat i något slags sockerkoma, magen mår sisådär men har massor med energi. Mmm de där chokladmandlarna var inte och leka med. Hittade en liten butik här nere på gatan som jag inte har tänkt på förut. RIktigt bra med massa färsk frukt och grönsaker, nötter mm.

Har plockat lite fint och tänt ljus, väntar på mina sambos som aldrig kommer hem.. Det regnar och Tv är typ urkopplad? Aja nu funkar internet i allfall :)

Min syster håller på just nu? och fixar min header, på tiden att den ändras va!  Det var hon och sofie som gjorde den jag har nu, väldigt fin... haha  men ja vet inte alls hur man ändrar så de får hon fixa.

Jobbade igår på jeff dunhams show. Lättförtjänta pengar säger jag!  första timman gjorde vi inte alls mycket, stod och chillade i solen ett tag sen gick vi in och blev tilldelade olika grupper, fick även fina orangea CREW västar och ficklampor ^^  Sen höll vi i skyltar i 2 timmar så allt folk skulle se vart de skulle sitta. Och så de 2 sista timmarna blev att se showen. VI satt i en trappa och ja fick svara på en fråga, vart är do? "toan"  ^^   700 nok YEHA! :)

fast de va ju lite halv boring och hålla den där jätte skylten i 2 timmar då, vi stod ju utspritt så kunde inte gå och snacka med någon precis. Fick svara på lite frågor, lite lurigt hade ju knappt fått information fick chansa typ :S



Kommer verkligen sakna eventpersonell när jag flyttar till örebro, alla sköna människor och själva serveringsjobbet ... hoppas verkligen att de finns nått liknande i örebro annars kommer ja snart tillbaka hit alltså.

Imorgon ska ja jobba med servering med Nadia på Nav :) ska bli kul, börjar 17 där så då hinner ja hem och duscha efter jobbet där jag är hela denna vecka på sköyen.

Akkurat nå

sitter just nu i soffan med Micha brevid =)   Dricker Té och kollar på "gullungene"  norsk version av "ung och bortskämd" haah ...



Skulle ut och springa förut sentrumloppet gick kalas bra och sprang rätt runda :)   Men på väg hem när ja var vid slottet gick de gaaalet!  så de blev en tur på 2 timmar ^^   nu är ja så slut att de blir sängen dirr!

Imorgon ska ja och carro ut och gå med Micha sen blire shopping! :)

På måndag btw ska ja jobba på " Achmed the terrorist show"  ta emot biljetter och visa vart folket ska sitta kommer bli kämpegöy :P

Har ni föresten sett att Ben och Jerry har kommit med 2 nya smaker?


säger bara MUMS!

Micha!



Jag har nyss vart ute och gått med Micha =)


Nu ligger hon helt utslagen och sover under mig. Trött tjej!    Hon va riktigt besvärlig när vi skulle gå upp för en backe som såg rätt lång ut hon stretade emot hela tiden och ville vända.. come on! ja trodde jag hade dålig kondis? Lr så vare väll nått skojigt på vägen hon ville till, aja vi får la aldrig veta.

Får se om ja kan ta med henne på min och Emilias promenix ikväll :)


Känns riktigt göttit och va tillbaka i oslo igen. Här känner ja mig så himla trygg jämt. När ja gick omrking i örebro kände ja mig så konstig och kollade runt axeln och va allmänt nervig hela tiden??     lurigt.

Örebro!

godkväll! 

Sitter nu i köket med malin och sofie, jocke och emma har precis åkt och snart kommer bror niklas hit med Hanna :)
Har käkat riktig god kyllingfahitas och mina bakverk. Cheesecakesbrownies, sega hallonmuffins och rulltårtsbakelse.

Haft en fin fin helg! i fredags drog jag och sis och shoppade på stan. Köpte sprit, vin, godis, bikini och as snygga skor från Nilsons.



Sen drog vi till G-vik och badade. På kvällen mötte vi upp mamma, pappa och niklas och käkade på Efesos. En grekisk restaurang här i stan med aaas god mat!

Lördagen blev sova läänge, sen blev det baka av!  På kvällen drog jag till stan, mötte upp Anja och vi drog på en stel förfest...  aja väl ute drog jag och Emma till frimis och rockade loss!  störtskön krogrunda rakt igenom, grymt lyckad :)

Oslos förfester är hundra gånger roligare än de ja upplevt här i örebro sorry people thats the true. Men krogrunderna här i Örebro är hundra gånger bättre än de i oslo  :)
lixom i örebro är de frimis lr strömpis man väljer på och de 2 ställena är riktigt stora och fullt med taggade party people. Men i oslo finns det alldeles för många ställen och de är rätt små. Menar hur stor är chansen att stöta på någon man känner igen, = noll typ.. ^^
nej nu vill jag ha en riktigt förfest med dunkade musik, dans och norska killar! ;)


RSS 2.0