sunshine!

Sommaren är tillbaka för 2 dagar, så det blir och ta en powerwalk innan lunchen och en spring tur efter. Ikväll bär de av mot stan för att möta upp en speciell person ;)  

Ha en fin dag!! <3

Maraca





dam dam dam ...!  Iphone 5 Kommer den 4 okt!  Om jag vill ha den!  = )


home

Äntligen hemma efter en rolig och jobbig dag i staden. Vad är det med örebros luft? Ute på landet mår man som en prins, medans i stan rinner ögonen och man känner sig allmänt trött bara.

Sökte flera jobb, blev en lång promenad på 2h, sen gick jag efter många tvekningar, till arbetsförmedlingen. Usch bara namnet får mig att kräkas. Det gick till precis som jag har förutspått. Ingen hjälp där inte. Det roligaste var att han tyckte att jag för duktig och erfaren för att kunna hjälpas ?   ha ha ha ...
weirdos.

Mötte sen upp sis på en lunch på vårat nya stammis ställe " Fikafabriken"  Stans bästa! Supergod fika/lunch/kaffe, jätte trevlig personal som inte känns så där påklistrat fejktrevliga. Sköön musik, bra läge, billigt och skönt folk. Satt ett gäng killar där inne som spelade gitarr :)  anyways  gick runt på stan och köpte en röd/orange skjorta på Monki, skit snygg verkligen!


Hittade även, en vinröd skinnjacka, knallröd skjorta samt svart, och svarta jeans som ja måste ha. Gosh hur ska man ha råd me allt när man är arbetslös. Men heey, Man ska ju leva i nuet eller ? ;)

Macarones

Smakade min första Macarones för 2 dagar sen och nu är jag helt frälst, så underbart goda!!!
Måste bakas i helgen!

dagens

lunch, Min bästa tonfisksallad
ägg, vannmelon, champisar, soltorkade tomater, majs och advokado
men idag blev det med soltomater, grönsaker, fetaost och walnötter, olja, kryddor och äppelcidervinäger eller en vitlöksås.
mums!

good morning.

Klockan är bara 10, har redan hunnit med stavgång med mamms och käkat frukost.
Makrill i tomatssås, keso, kesella, advokado och grönsaker + massa kryddor.   OM det var gott :P

Senare blire styrketräning och kanske en till powerwalk.    Det är nu man njuter av att inte jobba haha :)
Ska in till stan imorgon bitti igen med tio bussen och söka 3 till cafér, och hänga lite med syrran i stan.
Sen finns de inte så mycket mer jag kan söka. Tänkte gå runt på öster nån dag också och kolla efter cafér och små matbutiker.  Flyttar om 1,5 vecka så ska planera lite vad som behöver köpas. Tror det bara är Tv, tvbänk, soffbord och en stor tavla. Och inflyttningsfesten sker veckan efter, hoppas jag, fattar inte varför Frimis ska visa nån himla snowboard film just den kvällen då de ska va helt tyst omkring, vad är grejen lixom? Hoppas den inte är längre än en timma för sen kommer vi att krasha in där ;)

Kaboom!

Helg va bland den grymmaste på länge! Tack vare att jag har så fina vänner :)

Bowlingen med Minna och Karin i fredags va riktigt mysig, vi käkade på strike sen körde vi gärnet! and guess whut, jag kom 2a!  ;)  Fick 3 strikar och inte alls många ner i rännan denna gång :) Sen drog vi och lämnade karin på Prisma och jag och Minna satte oss med varsin kaffe på donken. Väntade på syrran och E som var på Strömpis, yes im the driver. Träffade på Joel och grabbarna utanför strömpis, hahah för kul :)
Mindre kul att jag inte kunde somna förns halv sju på morgnonen :S


--> Nu till Festen hos Joel, GRYMT kul hade vi! 



Jag och Sofie<3 Väntar på bussen och Jossan :)



Party people, sofie, martin, mickan och linn :)



Jossan, jag och Sofie<3


Bästa Sofie och Joel:D  Ingen fest utan er ;)



Joel och Mr Tequila (Oscar) ;D



Bonnie & Clyde



Johannes & Hanna :)



Joel, Linn och Sofie :)



Jag:  " Johannes ta en bild på oss (mig, jossan & Sofie) "
Johannes: Okej!  "klick"    hahahahhaah xD  


Livets kväll på frimis, Om vi ägde "90s/hits-golvet", yes we did!    
Det vara bara en sak som var mindre kul, när vi dansade kom det 3 killar flygandes med ryggarna på mig, vi ramlade och jag tog smällen (hej blåmärke), gjorde så inihelvetes ont att ja sprang ut och och hade jag inte stött på Emma där ute så hade jag dragit hem (hände typ i början när vi kom dit)  Så himla bra vän<3

Igår mötte jag och Sofie upp gänget igen och körde Lazergame, så jääkla kul! även om jag fick sämst poäng haha, men nu är ja uppvärmd ;)


Idag har jag och Sofie sökt lite jobb, hade så himla oflyt överallt och träffade bara 1 chef idag :/  Men men, tur att man inte sitter helt i skiten iaf :)  Och jag lovar när jag väl får jobb så ska jag aldrig se ner på de arbetslösa igen, Been there, done that, never more again!

things going well.

Idag är det 5 dagen utan kaffe, socker och kolhydrater och frukt.  Har mått  aaas dåligt hela veckan men nu börjar jag bli piggare, har gått ner 2 kilo på 5 dagar helt otroligt haha. Såååå värt!


Har nyss vart ute på en promenix och kört lite bålstyrka. Käkat gooodaste firren med massa spicy kryddor (mamma tyckte de smakade vidrigt) hahha, så klen.


Ikväll blir de käka ute och bowla med mina gamla klasskompisar Karin och minna, har inte träffat de på jäätte länge!  Kanske tom sist ja bowlade? grymt länge sen haha. Så de ska bli kul :)

Imorgon kommer de bli en så jäääkla kul kväll! Det är fest hos Joel och massa kompisar kommer vara där, helt underbart!  Så jag och Sofie drar och möter upp josse imorrn, sen blire förfest och frimis! :)

Thailand is my drug

Yes, you heard. Sitter nu och kollar flygbiljetter till Thai the land.

Kommer ge mig av den 12 januari, ska möta upp en tjej i Bangkok sen kommer vi troligtvis börja i Koh samet. Kommer bli så jäääkla underbart!!

Ska boka imorrn taaagggad!!!

så de är det ja håller på med just nu, jobbsöknadet går sådär. Ska till stan imorgon och lämna på statiol, willys och ev hälls konditori. Sen blir det att skriva på kontrakt för lägenheten imorrn kväll :)





paradiset. Minst varannat år bör man åka dit :)  och ca 2-3 veckor. 3 veckor är det ultimala, sist vi åkte i vintras så Tog det ca 4 dagar innan vi låg på stranden ens och då var vi som zombies. 
Det tar på krafterna att resa så här långt med mellanlandingar mitt i natten, gäller att hålla hårt i tålamodet. Kan tänka mig att många kanske flippar ur när de kommer fram hehe. Det gjorde i allfall vi i vintras. Fast det gick sjukt mycket smidigare när vi åkte på hösten för 2 år sen. :)

wt?

Fick en liten panikattack förut idag, Tänkte strunta i lägenhten och dra till Oslo igen. Men då är det ju som att ge upp, nej nu ska ja fixa tillbaka mitt liv här i Örebro. Går rätt bra, bara jobb som stökar och lite annat.

Det som absolut får mig va kvar här är ju min underbara syster, finns ingen grymmare människa.


I lördag va ja ute med Linnea O och Josse N och Anna R, hade en jätte mysig förfest hemma hos L, Frimis va mindre kul, men helt okej. Sov sen hos J, koseligt! :)  



mot sherwoodskogen!

yes ni hörde rätt. Jag ska hämta Sofie om ca 2 timmar sen drar vi till ånnaboda för lite vandring, picnic och trattkantarellsplockning :)

blir nog göy ;)  Ska ta med pitabröd med tonfiskröra, morötter, bullar, torkad frukt. Nu blire duschen!




sweet

tisdag. No planes, förutom att ja ska baka kanelbullar med syrran när hon kommer vid 18 typ? hah

Va på stan igår med Josse N en sväng, käkade på Java och snackade om lördagskvällen som va helt craazy haha :p
Började hos emma i Hovsta med josse W också. Hade trevligt lyssnade på massa musik, sen drog vi till frimis, där ja och josse N rockade på lilla dansgolvet, tror vi lämnar resten osagt ;)   Just ja träffade en som kunde fixa jobb åt mig på ett café i göteborg nästa sommar? för bra för att va sant, kanske? haha.

Blev lite smått förvånad när jag beställde en drink i lördags kväll.
Fick en men baliys, mjölk och chokladsås hahaha.
Emma undrade om bartendern hade gett den till rätt person. 
Såg lite halv skum ut, men jäklar vad god den var! 


nöööjd!

trött som faaan! Kom nyss hem från stan, har gymmat på friskis och svettis. Så jäkla gött så det finns inte! blev en take away sallad från java också, i väntan på att hämta sis. Kuuul att de glömde lägga ner plastbestick?  inte okej.



Men måste nog säga att Fikafabrikens (ligger mittemot stadsbiblioteket) Slår javas sallader! Omg, har hittat ett ställe som slår örebros bästa lunchrestaurang/fik.  Yes.

satt vid ett jätte fint ställe mitt i centrum.





bra bilder? not. Sony ericsson ftw.

Igår gick jag på jobbchansen och lämnade cv till quality hotel, som typ 100 andra också gjorde, fy fan hade stått i kön så himla länge att min positivitet va helt borta. Aja, får väll se om hon hör av sig lr inte heeh :)

Sen hämtade jag Sofie och vi drog till kumlamarken lite spontant. Köpte massa marknadsnougat, sen käkade vi thaimat sååå jäkla gott!  På kvällen såg vi idol haha och star trek. Tidernas sämsta film? jepp.



jag&sofie, nån utgång 1 år sen. ^^

Ikväll blir det Frimis med Emma, amanda, josse mfl!! se yah! :)

everybody say eeyo

Min familj klagade igår på mitt brödbakande, haah ja vet så duktig är jag inte. Förhoppningsvis om 2 år när jag har pluggat bageri/konditori. Om jag ens kommer in? ska söka frammåt våren. Har iallfall stor lust att flytta till göteborg :)

Så tänkte göra helt vanliga frallor idag, så får vi se om de gillar restulatet :P

Nu en powerwalk, sen baka och göra köttfärsås.  Tänkte köra en riktigt nice styrkepass ikväll och sen ge mig ut på en intervallrunda.

Tänkte starta en ny blogg här snart, ska bara köpa en iphone först så man kan få in lite bilder i bloggen, och bara lämna denna blogg som den är. Startade den för typ 5 år sen? haha


time for change

Brorsan kom hit en sväng förut, trevligt trevligt. Jag bjöd på green curry chicken, gott? JA!



Imorrn ska ja fortsätta med jobbsökandet i stan med Emma :)  Har ett gäng ställen att gå till, men efter imorgon kommer nästa cv utlämnade bli svårare. Aja ja ska hitta ett jobb, flyttar om en månad.

Nu blire fortsätta med min bya hobby, flairing! :)

good girl.

Idag tyckte mitt Spotify att ja hade varit snäll. Fick 2,5h timma till att lyssna på :D

sov 5 timmar inatt, la mig 11, somnade halv tre...   Åkte till stan vid 9 och sökte jobb, hemma halv fyra. Helt okej dag, gick hyfsat bra också. Men gu va svårt det är! Finns inte alls många ställen ja kan tänka mig att jobba på (kräsen tjej) Ja ja vet alla jobb är bättre än inget, men då borde jag inte gå och lämna cv haha. Men hittade 7 stycken lämpliga iaf :) sen har ja väll 10 till ja ska lämna på ons.

De va 1 ställe som faktiskt behövde folk, så det var ju bra hoppas de ringer iaf :)

Nu är ja så slut att de finns inga ord, spotify ftw! ha en fin dag :)

chill out

Haft en härlig helg. Fredan va grym! Mysig förfest Hos Alex med sofie, erika, sis och Anja. Körde tecken och mario party och drack vin. Strömpis va riktigt nice, och ja hade skit kul och va nästan helt nykter så de va härligt :)
lite drama här och där, men de hör ju till. I helgen blir de dessvärre ingen utgång MEN, det blir liseberg med sis! :)

imorrn ska ja upp tidigt, halv åtta GAH. Jaja är man arbetslös så är man, inte för pengarnas skull men för att ja blir galen om ja inte får visa upp mina skillz nånstans snarast!

;)


happy life

Mitt jobbsöknade igår blev alltifrån lyckat. Lämnade ut ett enda CV till ett nytt ställe som precis hamnat på egna ben så hon behövde verkligen inga anstälda. Men hon var utrevlig och fiket ligger precis brevid där jag ska flytta in om 5 veckor :)  Men hon har mitt CV i allfall om de skulle behövas nångång :)

Jo dagen började dåligt, blev väckt av sis som bankade på dörren och plingade, (trodde de va ett psykfall) Så vågade inte gå ner för stegen. Men den slutade inte och ja yrvaken går och öppnar så äre sis som har missat bussen. Jaja hemma vid 07.15  tar en timma tills ja somnar och så ringer klockan efter en timma= HELT KÖRD

så ja åker inte in tidigt till stan utan ja åker sent typ halv tre. Vilket gör att cheferna har gått hem för dagen. Väl på stan börjar det ÖSregna så vi sättet oss och käkar istället vid java de va iofs mkt trevligt :)

Väl hemma är ja så trött och mår dåligt så slänger mig i soffan och upptäcker att mitt spotify har gått ut (igen)  och straxt efter  får min älskade rosa mobil damp och säger att ja inte ska använda mobilen så nu har den dött r.i.p :(

lägger mig tidigt 00.00 istället för 02 som ja brukar  för att ja ska gå ut och gå med mamms dan efter, tror ni de går att somna? nej.  bara att boka av.


Men bara att blicka frammåt, bakar jätte gott bröd nu och ikväll blire strömpis med sis, soff, erika och ev anja :)  Imorrn ska ja bowla med minna min gamla klasskompis och på måndag ska in TIDIGT till stan och forstätta kampen om ett jobb.

RSS 2.0