London baby!!

Hejhopp! Bokade tickets igår till London nästa helg!!! Jag och syrran ska dra och hälsa på Sofie! :)  Ska bli sjukt kul!

Nu är jag helt helt död. SKa iväg och träna om en halvtimma, medelpass med Anna. Får se hur detta kommer sluta, om jag kommer kunna ta mig därifrån haha. Har en rejäl träningsverk sen i torsdags, då jag gick på step och flex.


Jobbade igår på Max, gick jätte bra fast de va riktigt stressigt igårkväll, gjorde jätte många lyxshakar. Hoppas de smakade bra, har ju aldrig smakat en sån själv så lite svårt och veta om de blir bra hehe.

Efter passet ska ja ta mig ut till landet och göra lunch till my family, och ikväll ska jag och Anja gå på restaurang och sen Ivy! :) Mkt trevligt! Ska försöka hålla mig ute så länge jag kan för inatt va de inte lika kul och va i lägenheten. Sjukaste festen utanför mitt fönster! Frimis campus 48h, herregud vilket drag det måste vart där inne för så här högt har musiken aldrig varit förut och köerna va helt sjuka!

måste bara säga en sak att jag blev uppraggad av en 17åring på bussen hem igår haha. Jag tyckte jag såg ut som en död fisk efter jobbet, men tydligen inte. De frågade om jag ville med på fest hahahhaha ibland alltså.

Tankar

Har Bestämt mig på allvar, back to Oslo igen i augusti! Längtar så in i bomben:) ska hoppa in i ett random kollektiv, sen är det bara att leta lägenhet till mig och mina vänner:) ( som jag hoppas inte bangar) tänkte jobba sönder och ha ett fast jobb samt 2 extrajobb. Längtar mest till mitt gym där jag dansade streetdance och reaggezumba :)  Men först ska jag njuta av mina 3,5 sista månader i Örebro på ett bra tag! :)  Tänkte skriva ett klaginlägg på hur surt allt blev, men hur kul är det att läsa om sånt? Peace out!

say what

Sitter och bölar till en random film på kanal6. Hemsk!


anyways, börjar väll jobba nästa vecka igen =) Ska bli kul och komma tillbaka till jobbet!
Har tränat hela veckan, mån, tis, och idag och igen på fredag, awesum! Friskis levererar!


Imorse var jag med syrran till vägverket, and guess what, hon fixade körkortsteorin!! väldigt duktigt =) Sen käkade vi på subway och firade haha


På fredag blir det myskväll med Anna hos mig, Vi ska kolla lite på resor till cypern eller grekland i slutet på maj :) Och även kolla upp saker inför Osloflytten. Jag flyttar i augusti för att få lite sommar i Oslo också, Anna kommer i september :)


Lördag kommer Johanna från Motala till mig och vi ska köra en rejäl frimiskväll! Alla som vill joina, bara säg till, jag styr förfest! :)

RSS 2.0