Våffeldagen :D

Hej!  sitter och gör lite frågor i teoriboken det går ganska segt har de svåraste kvar.
Imorgon ska jag på min första körlektion, hoppas det går bra hehe man vill ju inte krocka det första man gör :S  

Idag är det ju våffeldagen, så ikväll ska vi käka våfflor :D   Undrar hur man ska göra sin våffla? det var ju så länge sen sist, funderar på färska hallon och vaniljglass det blir nog super!!

image156  ♥

So you think you can dance

Var ikväll, älskar det programmet speciellt när det väl har kommit igång och det inte är så många kvar då är det extra roligt att kolla!

image153


Jag dansar nämligen själv, just nu dansar jag avvancerad streetshow. Har även gått på showdans, hiphop, disco/funk (när jag var mindre) och streetshow. Mitt bästa minne med dansen var när jag uppträdde med showdansen (fame-PA musical) förra våren. Det var så himla roligt, eftersom vi körde väldigt länge och två danser! det var 80 tals tema så ni kan ju tänka er hur man såg ut hehe :P  Jag var nybörjare då i showdans men jag och sofie hoppade in där bland alla tävlare i avvancerad, vi förstod ju ingenting då att vi inte skulle vara där i deras grupp men det kan jag förstå nu när jag tänker tillbaka på alla "snea" blängande blickar vi fick hela tiden. Man kände sig skitdålig i början men vi övade upp oss och hängde på bra i uppvisningen, guud vad jag saknar den dansen.    Jag brukar tillochmed dansa den nästan varje dag hemma i våran lilla "dansstudio" :D okej nu låter jag lite desperat men thats the way it is"

Och samma uppvisning var jag och syrran med i två hiphopdanser så det  blev fyra ombyten, från hophop till show, till hiphop sen show igen hahah det var lite stressigt.  

Nu kör jag och Madde streetshow med låten beep-pussycatdolls. Det är inte så svåra steg men det går jätte snabbt, funderar kanske på att börja på balett så man blir jätte vig men naaae det är väll att  gå för långt va...hahah, men hur ska man annars bli vig?? 

 Det är är från showdansen, vi dansar till hairspray- you cant stop the beat. 
( jag är tjejen igul klänning bak i mitten) :D


Gino till dessert

image152
En underbar desert med smak av färska frukter och vit choklad

ingredienser 4 portioner:

två bananer
4 kiwis
en ask med pfysalis
och ca ½l färska hallon
100g vit choklad

Skiva alla frukter och lägg i en form, riv chokladen och strö utanpå. Grilla i ungen på grill (300grader) ganska högt upp tills de fått färg. Servera med en klick vanlijglass , smasken!

Lasange!

Idag åt vi lasange, det var suupergott!


image150

Ingredienser för fyra portioner:

2 vitlöksklyftor
250g bladspenat
smör
1 burk tomatbaserad pastasås, ca 400g
5 dl kelda ostsås
8-10 lasangeplattor
2 dl riven ost
lite salt och peppar

sätt ungen på 225grader. Skala och hacka vitlöken fint. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna.
Rör i pastasåsen, smaka av med salt och peppar.  Varva spenatröra, ostsås och lasangeplattor i en smord form. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min, servera med en god sallad.

 ENJOY :P


Lediga måndan

image144

Idag är det ledig måndag, hur jäkla skönt som helst :)  Vaknade vid halvtolv, härligt härligt!
Borsan kommer snart också blir lagom när vi ska äta lax och potatismot. Är verkligen jätte hungrig!

bilder från igår kommer ja lägga upp när sofie har hittat sin kamera sladd, vilket kommer ta ett par dagar om ja känner henne rätt :P 
ska även skriva klart min bokrecension som jag håller på med. Den heter brännmärkt och handlar en en ung kvinna på medeltiden som flyr till svergie och där ska hon försöka starta upp ett nytt liv.  Den var ganska lättläst och inte så tokig endå men inte rikitigt min stil på böcker.
Just nu läser jag harry potter 7, tycker inte den är så himla bra än, hoppas den blir bättre  :)

nu ska vi äta tjarrå!

sleepy sönda

Heej där

Just nu känner jag för att sova bort hela dagen men jag orkar inte lägga mig i sängen hahah så trött är jag nu.
Vakande runt tio idag för mallan skulle till kyrkan och sofie ville med och då vare bara att hänga på för ingen skjuts hade vi då :/      Vissa stunder var det så segt så man nästan somnade, men andra stunder var det så roligt att jag höll på att dö av skratt!  Min mage och kinderna har jobbat mycket idag och igårkväll!  hihi <3

Kom till sofie runt halv sju igårkväll och runt halvåtta satte vi igång med käket :)   Det  var delicious good måste ja säga, och efterätten blev så jäkla good!  en härlig stämning kom igång när soff satte på 90 tlas musik, grymt vare :)   vi var ute en stund också, gick till askers skola och tillbaka hha:P  det flög upp en massa gammla minnen och man saknar ju lite att gå där, men thats over now.   Svinkallt vare så vi tog massa filtar och kollade en väldigt skum film som heter little miss sunshine, hah roligast var  ju när brorsan började dansa hahaha:P  sen kollade vi på heartbreakers också, lite weard film men helt okej...   hehe  tror Vi somnade runt 5

PUSSS <3<3

Glad Påsk!

Hej!  Är på jätte bra påsk humör nu :)  Har nyss bakat ett jätte gott bröd som vi ska käka till påsklunchen, det blir lite enklare lunch med lax, korv, potatis, ägg mm.  

Senare idag ska jag iväg till Sofie och äta gott, ska nämligen göra en kyckling med min supergoa marinad som innehåller olja, grillkrydda, citron, rosépeppar och coca cola.  Jaa ni hörde rätt, cocacola!! det blir supergott! :P
Vi ska även äta klyftpotatis, kyckling, sallad och till efterrätt min kalajstårta :) 
lägger in receptet på den här snart också. 

image143
  



VÄntar tålmodigt på mitt påskägg, som vi kommer få lite senare för jag har nämligen sett dom i felix kattbur hahah, hmm undran sa flundran när vi får dom   

♥ 

Filmtips

image142


Tänkte ge er ett filmtips på en jätte bra film som heter Stomp the yard. Verkligen värd att se om man gillar streetdance :)


Friskis och Svettis

image141

Hej!  Har nyss käkat en stor frukost med massa gott :) 
Ska snart iväg till friskis och svettis och jag ska övningsköra dit! Vi ska även åka runt inne i stan och parkera här och där ska bli skoj

puss ♥ 

Maia Hirasawa

Någon som missade henne i lördags? Jag tyckte hon var ganska bra i allallfall

Hitt eller miss, what do you think?? :)

 


IMorgon ska jag på medelpass på Friskis och svettis, kommer bli så roligt, är verkligen peppad! men kommer va dö trött imörrn hehe :P

puss

Step up

min sötis Sofie har vart här en stund:)     Vi käkade kladdmuffins och kollade in Nigahiga på youtube haha,
dom är för grymma!   

Inte nog med det vi kollade på världens bästa film   
STEP UP        kanske inte världens bästa, men bra är den! 

image140


Nu ska jag dra ett avsnitt av LOST,  är inne på säsong fyra nu och det är lite segt, men man vill  ju endå fortsätta kolla och veta vad som händer eller hur?   

vad tycker ni om lost? Är det en jätte bra serie eller bara crap?  



Skärtorsdagen

Idag har jag varit på min sista teorikurs, så nu har jag mycket plugg att se fram emot... NOT

image139Har åkt tåg till halsberg, och det var andra gången jag åkte tåg  hehehe :P    Visste ingenting hur jag skulle göra med betalning, åt vilket håll tåget skulle åka åt, hur lång tid det skulle ta innan jag var framme eller vilket spår jag skulle gå på. Men det löste sig i sista sekund! phuuu  ...

vad gjorde jag då i Hallsberg?  Joo jag slingade håret blont på mitt bruna hår! Det var jätte fint :) 
Kommer en bild lite senare

Vi besökte mormor och K-E, Vi fick jätte mycket mat och fika som vanligt, inte undra på att magen höll på att sprängas där ett tag, har fortfarande ont. Är inte så van längre att käka mycket mat och inte så ofta. 
Nu förtiden käkar jag mindre mat varje måltid och oftare, alltså att jag äter mer mellanmål :)


Teorikurs snart avklarad!

image138



OMG 
jag gick upp 40 mnuter för tidigt i dag! gaaaaah!!!    
trodde jag skulle åka med 8 bussen, men jag skulle ju få skjuts av pappa, hmmm lycklig man blir...

Jag ska i allfall iväg på Teori kursen idag :D      Den började i måndags och jag går 09.15- 12.15  Så imorgon är min sista dag, sen ska jag göra massa dataprover och ta körlektioner :)  
Visst det är ganska tråkigt att sitta där och lyssna men man får tänka så här: 
Jag är ett steg nämre till körkortet!! :D

Igår tränade jag på friskis, körde ett medelpass som var riktigt jobbigt! När jag kom dit hade nån tagit ett par skor för en tjej och dom kostade 800kr!!  stackars henne, vad ska man göra åt saken? inte mycke ... :/
ialllfall, när jag skulle gå till bussen började det snöa igen! Det var en riktigt snöstorm man var helt genomblöt när man kom till bussen hehe :P

Hade så bra♥

One tree hill,,,Mee love

 Världens bästa serie för tillfället :) 
började kolla på One tre hill förra veckan och är inne på fjärde skivan på säsong 1, jag trodde inte att serien var så himla bra som den är men nu vet jag!  men nu ska jag fortsätta kolla se yaah :)
  

image137


Brun eller blond?

Hej! Idag är det lördag och mina kusiner har varit här :)  Ikväll är det melodifestivalen.
Vem ska man heja på??   Jag tycker att Amy diamonds låt thank you är ganska check men tycker inte omhenne riktigt.
Bwo lutar det mest åt tror jag, men jag gillar även Charlott Perellies låt heros men inte henne! Hon ser ju för hemsk ut, vad kommer de tro om svergie när de ser henne?? 
Men en kille tycker jag är så himla rar, kan ni gissa vem ??   jo Christer sjögren :)  även vad alla tycker om honom så gör det mig inget om han går vidare :P

Men det jag igentligen ville säga var att jag älskar min mobil, lila Nokia k77oi och kameran på mobilen och photodj:)  men tyvärr så hittar jag ingen bild på den på internet, är det inte konstigt?

Här får ni se två bilder, den vänstra är orginalet och den högra har jag mixtrat lite med i PhotoDJ

    Men vad tycker ni då ska jag fortsätta ha brunt hår eller ska jag lägga i blonda slingor?  eller ska jag bli blond igen??


Kalas :D 22/1

Idag har den här tönten kalas :P, fast han fyller inte förns på tisdag  GRATTIS NIKLAS 22 år!! <3

image127

Jag kom på igår ikväll att jag kunde lägga in bilder på datorn här nere i arbetsrummet istället för den datorn i mitt rum för där slutade internet att funka heh :P  Men det funkar här nere!!! :D
Så nu kommer jag ta massa bilder med min mobil för kamrean är bäst!!!
Fast bilderna blir inte lika tydliga när de kommer upp i bloggen men dom ser skit bra ut i mobilen ;P


Beställning!

image129

Har nyss skickat efter den här snygga skinnjackan :) 

Och de här skorna på rea för 99kr!   Har kommit på att det är så mycket skönare att beställa via nätet för jag orkar inte shoppa på stan hehe :P

image130

RSS 2.0