I got it.

Så där, ca 2 år senare skaffade jag mig en iphone 4 white jag med.   Fast det var malin och pappa som skaffade den åt mig :P   Jag borde vara glad, fast kommer bli sorgligt att säga bye bye till min Sony ericsson.

Igår slutade jag jobba 18, och det började med att jag stod jätte lång kö i kassan så ja missade bussen. Sen bara brast det, gick in i väggen kan man säga.  Kom hem och tog en dusch i hopp om att ja skulle sluta gråta, men ikke. Somnade sen vid 20.00 

Vaknade imorse vid 8.00 (7.00)   Drog med bussen till Joel och kom en timma för tidigt hahaha, gissa om killen blev lite chockad :P   (Vintertid)   Så vi åkte tillsammans till ica och handlade frukost.  Åt en masssa gott till frukost, och pratade. Han började jobba 12 så fick skjuts hem :)   Sov sen i några timmar, sen drog till odenhallen och hämtade ut min iphone. Nu sitter jag på landet och chillar sönder med syrran :)


imorrn ska jag träffa Anna en sväng innan jag börjar jobba, ska lära mig kassan på Ica Maxi :)

stressigt?

Sorry för kass upptadering.


Shit vad mitt liv har fått en total omvändning. Från att gå arbetslös i 3,5 månad, bara chill och kunna göra vad man vill när man vill. Till att Jobba från tidig morgon till sen kväll varjde dag! Igår stängde jag av min telefon var tvungen att ta en day off. And guess what idag mår jag faktiskt bra! 

Mått som en påse skit i en vecka nu, knappt hunnit sova, har lagat mat kanske 1 gång ???   har typ käkat hamburgare på max, sen inget på ica förns jag kommit hem och då bestod "middagen" av macka, juice och godis? Åååh gud hinner inte vara nyttig längre haha har inte tränat något heller förns igår, de va riktigt nice  även om jag såg stjärnor. La mig ner och höll för ansiktet, blev lite lätt svimfärdig där.     


I lördags var jag också ledig, då drog järngänget till Bodaborg och killarna fick Storstryk!!!!   eller?   ^^
Sen drog jag joel, oscar, johannes och emil ut i karlskoga på statt, grymt kul var det!  U rock!

anyways, nu snart drar jag mot stan och möter upp sofie för lite shopping (de va inte igår!) Sen börjar jag jobba på Max vid 17-22.   Tror jag ska få lära mig kassan på Ica maxi på måndag?  hoppas! 

På tisdag bär det av mot STHLM för RIhanna! :D  längtar!! De blir jag, jocke, niklas, hanna, malin och min kompis anna :)

Happy!

Nu är jag riktigt glad :) Allt bara flyter som smort nu!

Sitter i min underbara lägenhet, dock själv, och dricker thé. Haft en underbar dag, sofie sov här och jag drog till Ica maxi i morse och fick kläder, nyckar, kort osv :) Så börjar där på torsdag kl 17 i fisk&deli. Sen kom Anja till mig och hängde lite, trevligt trevligt :)

Imorgon börjar jag på Max kl 09 för utbilding, blir nog kul :)  När jag sluar vid 15, ska jag träffa Anna på stan och fika lite, på kvällen kommer syrran och även min kusin en sväng :)

Helgen va riktigt grym, Carro från jönköping kom i fredags och stannade tills i söndags :)  I lördags hade vi Inflyttningsfest för mig och Vi blev runt 15 pers, mkt trevligt!



Joel, Anja och Sofie :)



Kvällens skönaste bild!  Johannes, Oscar och Joel :P



Sofie, Anja och Jag ;)



carro, emma, amanda, jossan, josse, biggan, oscar och sofie :)

På lördag drar jag Sofie, oscar, joel, johannes och en till tjej till Bodaborg och spöar skiten ur, ja KILLARNA! :P  Sen blire utgång i karlskoga ;D


YEY!

Nu händer de saker!

Upptadering från förra inlägget:  Det var inte Ica Maxi, jag åkte dit och de fattade ingenting, så jag ringde numret som ringde mig om intervju och det var MAX hahahah ja dör så kul, så gick dit och hade en oförberedd intervju, and guess what, fick jobbet! 

"Du är den första som vi anställer direkt på en intervju"     SOFT! :D

Efter det så åkte jag till Marieberg och provjobbade på The Coffe i 4,5h.  Det varkul :)   Fast de lutar åt Max och Coop iallfall :)

Imorgon ska jag Måla mitt nya soffbord från Ek till vitt, sen imorgon kväll ska ja sätta upp min maskros lampa. På fredag ska ja till Max igen få en rundvisning :)   


YES !!

Fick jobbet på Coop Forum i Lillån! :D    Så om en vecka ska ja gå 2 dagars kassautbildning, sen äre bara att visa framfötterna och fixa många pass :)  Det är ju inte bara ett jobb, det är ett helt nytt ställe med massa människor att lära känna och bevisa för dom att jag kan verkligen kan och vill jobba :) ska bli riktigt kul!


Sitter nu i min lägenhet med lite thaimat från "sweet chili" här nedanför, och packar upp de sista :) Va på citygross igen fick med mig 2 kassar denna gång och 3 sist hahaha, grym affär! :) De har ju inte bara mat, utan de har köksprylar och massa roliga prylar.

Ska hämta syrran om en timma, sen blire Mberg igen, kolla på soffbord och lite växter :) Och en pall! Behövs verkligen till köket, har rätt lite uttrymme så måste använda de högsta hyllorna haha...

Ikväll kommer Jocke och emma hit med stegen så ska sätta upp min fina Maskros lampa då :)


Upptadering:  Ica Maxi Eurostop ringde förut idag och nu ska på intervju på onsdag!! :)


go with the flow

Nu kör vi!  Har flyttat nu och allt känns underbart so far. Fick hjälp av Jocke, Niklas, Malin och Sofie ni är grymma <3
Igår var jag helt helt slutkörd, blev en soft filmkväll hemma hos Joel med Sofie och Johannes. Joel hade gjort jätte fin middag till oss med förrätt också, sen såg vi en rätt kass film hahah "im number 4"   Trodde den skulle va lite kul och spännande men den va bara trist hehe.


Idag ska jag och syrran till lägenheten och montera ihop min Tv bänk. Köpte en start...*host* SCart kabel nu till boxern så hoppas på bättre bild, annars lämnar ja tillbaka skiten. 


ha en fin dag!

taggat!

Haft en super soft dag idag.  Bara grejjat med saker och packat inför imorgon, för då flyttar jag, bror och Emma! Inte ihop hehe, men de flyttar ut och jag in :)

Jag och syrran drog till Jakobssons möbler och hälsade på moster, fikade även där. Grymt god fika! Lätt de bästa i hela örebro.



mums! 

Käkade nyss lite ost, kex och rött vin fin fint!  omjag är mätt? nejdå...

Och just ja, ska på jobbintervju på måndag, sjukt kul att jag lämnade det cvt igår haha.
Och herregud, igår var jag och sofie på stan och marieberg i 9h !!  Lämnade massa cv, sen drog vi och käkade thaimat på marieberg fikade också! Sen köpte jag en TV!!! :D   vågar nog inte gå in igen på Mediamarkt, han måste trott jag va efterbliven lr nått, skämde ut mig ett antal gånger haha ;)

~

Sofie e bäst!


anyways, vi drar till the city imorrn. Hon ska till tandis och ja ska lämna ut 20 cv till. Då är jag uppe i 50, börjar bli som en utmaning som blir svårare och roligare för varje gång ja går på cv runda. Efter imorgon har jag tagit alla matbutiker och bensimackar, i stan och runt om. Även många caféer och 3 olika max. Mc donkan? naaej inte än, de får bli sista utväg isf. Sen blire att kolla k l ä d affärer :S

Ja jag har mailat, ringt, kollat med kontakter, anmält mig på olika sidor.  Örebro är inte min stad helt enkelt haha, får bege mig tillbaka till Oslo när pengarna är slut...   nej men i helgen flyttar jag in i världens bästa lägenhet! kommer bli så grymt bra :)

Chokladmousse



min bästa!

100g mörk choklad
2 äggulor
3 msk florsocker
1/2 dl kaffe
2,5 dl vispgrädde

smält choklad, blanda i ägg (ett i taget) rör ordentligt. Tillstätt florsocker och kaffe. Blanda i den vispade grädden, låt stå kallt i kylen och servera sedan med hallon



kanon

Hej alla glada!  Har haft en väldigt intensiv och rolig helg!

I fredags drog jag och Sofie till Strike och mötte upp Oscar, Joel, Johannes och Sofia J för lite partybowling. Gissa vad, Tjejerna vann! Det firades med varsin iskall blå drink

Om de andra blev sura? Nej inte alls  hahha xD 

Kvällen fortsatte hos Joel med lite förfest, sen drog vi alla till Strömpis!    eller jag av nån anledning va där själv haha, aja vi möttes upp på max sen :)  Jag och Sofie låg och snacka i sängen i flera timmar somnade kanske 06? heh :P  flippad kväll!

I lördags morse mötte jag upp mamma på Mberg, kollade ut tv-bänk och soffbord till mig kommer bi såå snyggt! Väl hemma på landet runt 17, bestämde jag mig för att gå på Amandas förfest eftersom hon fyller idag :) Kul och träffa henne och Emma, va 2 veckor senast :S  Grym kväll på frimis och väldigt flippad mot slutet haha, jag av nån anledning dansade me nått random gäng och käkade me några andra randoms efteråt, a herregud ibland har man kul ;)

Idag blev de chilldillen, Lagade mat och gjorde chokladmousse när jag kom hem till familjen, mormor och K-e, Jocke och emma kom och käka :)





Glömde kameran i helgen, men här är 2 från i lördags :)  Får sno lite bowlingbilder sen  :)

RSS 2.0