Ny höstjacka



Bought this jacket today, love the colour!
same colour at converse is next on the list :)

så jäääkla trött så de finns inte. Imorrn får ja äntligen träffa sofie. Godnatt

viva la fiesta

Haft en riktigt nice dag, hela släkten va hos oss idag och firade sis :)
Så jäääkla nöjd, stugan e klar!  fattas bara en tvbänk som ja och sis ska måla i veckan.
Hängde med när hon och pappa skulle övningsköra förut, gick ju gallant! Skööönt när hon får körkort, då kan vi dra ute på långa roadtrips ;)
imorrn blire en sväng to the city  chiao

lördag!

WEIIII äntligen helg!   lr?

haha har ju helg varje dag, så känns inte ens att de var fredag igår eller lördag idag, så ni kan ju tänka er ingen söndagsångest wiiie:D   haha

Idag har ja inte gjort nånting typ, badat, solat, tagit en promenad, målat lite som vanligt. Men ikväll var jag Sofia J och Anna och käkade finfina hamburgers på Pitchers. Kollade även på bio efteråt, och gud va vi grät och skratta, asså filmen va jätte sorlig och lite halv pinsam (därför man skratta)  
Mkt treeevligt!
Skulle även på frimis ikväll Med Emmis, men orkade helt enkelt inte, synd vi äger alltid på dansgolvet hihi :)  får bli nästa uke

chiao !

country style

mmm älskar min vardag :D   vakna vid 9-10, äta lång frukost och kolla på "the doctors" Sen blire kolla mailen och vimmelbilder :P

sola, promenad, bada, lunch, måla måla måla :)     ska sätta upp gardinerna idag också om ja orkar, de ska strykas?!  Kul att vi har letter som håller på och målar utanför oss, bye bye privatliv haha.

ikv ska ja springa också, dejligt!

ikv blire nog lungt, jag och sis hittar säkert på nått skoj som vanligt :)  och imorrn blire utgång med Emma ! :)

Utkast: Aug. 21, 2011

Hej happyfaces.

Har så mycket ja vill säga, men lämnar det osagt.

säger bara en sak, eller två, saknar Oslo, människorna, norskan och mitt jobb, tillomed och städa golvet (ops, nej ja stänkte inte ner dig med flit, ja lovar!)  ;)
Så big big big skillnad mot livet här i öret. Bara problem överallt och saknar verkligen att gå på stan i Oslo, kan gå runt flera timmar för man blir så himla glad de är så bra stämmning alla ler mot en och är trevliga, vart man en är, och att de händer massa saker på gatorna :)
Här i Örebro så är folk dryga, kollar ner i marken, och om de kollar upp på en så får man en creapy eller en bitch blick. yes thats örebro.  Men ska då såklart ska inte dra alla över en kant, men ja säger bara med ren erfarenhet att de är så jag upplever det. And say what, man blir ju som man umgås och bemöts, så varför inte bryta denna onda cirkel och le lite mer, be nice people, de kan rädda någons dag.

Men de finns bra saker här också som inte får mig att vilja dra iväg, tur det :) 


Va ute igår på strömpis med Anja, Emma mfl, riktigt kul kväll och förfest :)  även om jag har ett fet sår på knät och en bortdomnad del på handen... 


Okej de va lite tankar om den nuvarande situatuionen. Jag forstätter leva som att det är helg varje dag ett tag till, men sen äre fasen dags för jobb =D Kramis.

lovleymmiecake

Eller hur säger man på engelska? haha. Har inte bakat käleksmums på 2 år, nu så de va på tiden!
Bakade de åt pappa och hans glada gäng, så de har nått och mumsa på imorgon på jobbet :) Men men blev lite tröstätning nyss till filmen. Vad ska ja göra utan min syster? haha hon har varit borta 1,5 dag längsta på 5 veckor ^^  aja 2,5 dag kvar :)
btw funderar på att bli elektriker, älskar och skruva, fixa och trixa med komplicerade saker.




done!

Äntligen klara! :)  eller hyfsat iallafall. Jag och Syrran fortsatte på brosr och emmas work ute i min lilla stuga. De hade målat köket så målade vi resten :). Så idag flyttar jag ut dit, så jäkla sköööönt!

Jag och malin har hållit på sen i torsdags och knappt tagit några raster bara ätit lunch på en dag typ, riktigt kul vare och måla :)  Blev lite fail när färgen tog slut och vi skulle köpa ny, åkte in 3 vändor till örebro ( inte alls i onödan ) ... ^^ Mycke slit och bök, speciellt med att lyfta upp soffan in i vårat hus till övervåningen och ta ner hörnsoffan.

3 köksluckor kvar och sen ska vi ha ett soffbord + en tv bänk som ska målas först bara, sätta upp gardiner och skohylla + klädhängare, hänga upp 2 tavlor mm.

Innan: inte världens finaste bilder men endå =)  och blir mysigaren är gardinerna och tavlan i hörnet är på plats.






Efter:













calm down

Kan inte sova, la mig för 2 timmar sen, har läst ut hela min bok och kan verkligen inte somna! Ligger och tänker på allt och nu är jag så hungrig att ja typ dör! (överdrivet ja vet) men ska fixa en kopp thé med honung och mjölk, kanske funkar.. annars tips?

take care

YES man

Är glad, riktigt glad. Åkte till bror jocke och emma förut en sväng. De bor ju just nu i den lägenheten jag ska bo i om exakt 2 månader idag! väldigt treeevligt =)

Ska få köpa lite saker av henne billigt, som soffan, mattan och en hallbyrå. Så ska bara fixa en säng och en tv. Ska även köpa en jätte fin tavla från chili samt en maskros lampa från Ikea, en sån där stor boll ni vet. För det är jätte högt tak i lägenheten och ett jätte stort fönster med utsikt över frimis haha ;)  snacka om krypavstånd hem.
Kommer ha lammskin och kuddar i fönstret så man kan sitta där också :)

Sökte även jobb idag på expresso house, hoppas hoppas!  Ska även in på lucullus i veckan och kolla läget där, kanske kan få extrajobba lite vore fint :)

Nä nu är det dags för ett kvällsdopp !


Utgång

Med Syrran, Anton och Joel! Blev en jätte mysig/trevlig/härlig förfest i min brors lägenhet på söder. Sen drog vi till Frimis och körde gärnet. Kan beskriva kvällen så här:  ALL IN! haha Hade skit kul verkligen =)
Träffade massa kul folk också, bla Anja, Marcus W, albin och Adam B och många fler :)  

Tänkte dra ut ikväll också med Emma, biggan mfl. Men har ett stort skavsår på hälen, är skit trött och så ska ja hämta mina päron ikv från stan. Hmm, får bli en myskväll med syster, ben och jerry istället :)

små lätta moln

Haft en underbar vecka :)   Tror jag väntar lite till med att söka jobb, har en riktigt trevlig och avslappnad vardag nu förtiden.

I Måndags drog jag och syrran in till stan efter en skön dag vid poolen. Vi käkade på Pitchers, ceasarsallad och ett glas Rosé



Funderade på att dra vidare till Ivy bar eller satin, men vi orkade inte haha. Somnade nästan direkt när vi kom till brors lägenhet som vi har fått låna denna vecka.

I Tisdags firade mina föräldrar silverbröllop och jag hade namnsdag så vi gjorde en riktig god räksallad med vitlöksbröd och mös i uterummet.

Igår åkte jag, mina föräldrar, jocke, emma och hennes mamma till Sjökrogen vid katrinelund och käkade middag. Helt underbart gott och vilken fin kväll!





Idag forsätter vädret som det ska, med en varm härlig sol och små små moln. Ikväll kommer min faster och hennes man från Halmstad hit på middag, blir kul! 

Men imorgon är det en stor dag, Syrrans första krogkväll ;)  Ses på Frimis!!


Längtar

till hösten! Vill ha den nu nu nuu :)

Älskar hösten, den är min absoluta favoritårstid. Skulle lätt kunna hoppa över augusti nu och få andas frisk luft igen.

Alla dessa färger, dimman, myset, kläderna, Thé, äppelkakor med vaniljsås/glass, kolla film och serier.

Nystarten. Ut med gammalt in med nytt, nytt jobb, nytt boende, ny stil, och igång med träningen, nu köör vi!













RSS 2.0