cup of tea

söndag kväll.  Jag och Johannis har nyss kollat på Bridget jones dagbok. Gillar den, men 2an är mkt roligare, den ser vi nog i veckan i guess :)

Hjälpte Emilia förut och flytta gick ju gallant!


Igår slöade jag och johanna hela dagen, åt frukost i en timma kanske och så kollade vi på barnen i bullerbyn, nostalgi :)  På kvällen drog vi till Tintin och drack lite glögg mm ;)  mysigt!

Och såklart serveringsjobbet, gick ju fint faktiskt för att vara första gången. Men jag var verkligen livrädd i början, hade inte johanna vart med hade det inte gått så bra haha.. det enda ja gjorde var att ja tappade en gaffel på en dams rygg och en kniv på golvet ^^   Va skit kul annars! 

Imorgon mina kära vänner så ringer klockan 05.15 och ska åka buss i en timma långt åt skogen! vet inte vart jag ska gå av lr vart jag ens ska men de får väll lösa sig som vanligt ;)   ska bli nice att få komma till ett nytt ställe igen, tkr de är rätt kul faktiskt med första dagen, man känner sig lite speciell för ingen vet vem du är. Har man lust kan man ju hitta på roliga grejer hehe ;)

funderar på om jag ska forsätta att inte träna och inte äta middag. Lr om jag ska ta tag i träningen och maten, hmmm .. så skönt att slippa båda lixom får mer tid till annat som att slöa haha, shit nej de lät inte bra. Träning på onsdag iaf! godnatt

back in Oslo :)

hemma igen, helt körd i skallen.

De där jäkla sj tåget blev inställt i söndags klockan 16 så jag skulle fått vänta flera timmar på en buss som skulle åka till degerfors. Därifrån tåg till karlstad och sen buss till oslo, och vi va säkert flera hundra pers som skulle transporteras.  Jag ba hell nooo  och åkte med pappa hem så det blev nattbuss istället.

Kom fram 06 ca och jobbet började 07, hade inte sovit ett skit va helt körd hade ont i arslet också.

ps. Johanna rocks!


iallfall, jag trodde jag skulle svimma nån gång på dagen iallfall men de va så jäkla stressigt så mitt hjärta va uppe i halsen hela tiden så ja överlevde ^^   Alltså nu vill jag typ tillbaka till de förra jobbet de va så slappt och skönt haha.   Igår vare så stressigt för jag skulle göra alla sallader från början och idag vare stressigt för de käkade så jäkla mycket att alla mina reserver tog slut.

alltså det är verkligen något speciellt med att jobba i restaurang på dagtid, det är inte helt lätt att veta hur man ska agera. När man kan käka och vad, vad som ska göras och i vilket tempo. Det är så mycket detaljer att hålla reda på att man blir helt snurrig, och ´kassan är ju sick!  de är olika priser på smör, ost, skinka, sallad, varmat ja alla små saker som majonäs leverpastej osv. För de första måste ja veta vad det är för nått och sen va de heter på¨norska och sen leta på knappen på skärmen och ibland finns den inte   kul alltså.  

aja bara 3 dagar kvar nu hoppas jag, men synd att de ska va så sjukt mycket att göra för de är riktigt bra personer jag jobbar med just nu :) 

På fredag ska ja även jobba på kvällen som servitris på ett event här i oslo   aldrig gjort de tidigare så ska bli skoj hoppas jag :)  

glad tjej!

tjenis :)

Haft en niiiiice dag idag :)   börjar komma in i gänget och de känns bra!   har gjort hela salladsbuffen idag igen sen stod ja i kassan :)
de är riktigt kul och ha hand om en så stor salladsbuffe, har fått lära mig att göra tonfisksallad, pastasallad, couscoussallad, linssallad och mye mer :)

är så jäkla trött när ja väl kommit hem  men de äre värt :)  mycket häldre på det här stället som heter nav än de förra.

Ska käka snart sen packa, sola, träna zumba, duscha och bums i säng för imorrn ska ja upp 05.30 packa de sista och sen dra iväg med resväskantill jobbet. Köra min sista dag på denna vecka och se dra till tåget mot Örebro :D

åå längtar!!!    landar hos jocke runt 9 imorrnkväll, på freda ska ja träffa mollan först sen sofie och syrran vi ska fika, sen på eftermiddan ska jag och sis ut och käka sen blire bio med Emma och jocke också   Harry potter premiär!

lördan blire mysa med familjen på kvällen ska vi på 50 år partaj  kmr bli awesum!   brur ska va DJ ;)   söndan blire chill sen hem till oslo vid 16.



new week!

japp måndag igen då, började på en ny plats idag, rätt soft :)  Nadja är från småland så snacka om att ja tar tillfället och bara babbla på haha.

Jag gjorde hela salladsbuffen och när de är två st så tar de ca 3- 4 timmar vilket är kul :)  sen fyllde jag på och höll snyggt och delade ut varmmat till gästerna  kul!!

När jag skulle åka bussen hem så möttes jag av kontrollanterna i dörren, dom kollade knappt på mig så jag smet ut  phu! ;)

och dirr efter det ringde mobilen  jag trodde de va killen från gymmet som har ringt alla mina vänner idag och tjata på att de ska komma och prova på gymmet haha.

Men de var de ikke de va en förfrågning om jobb på ett event nästa fredag  HELL YEAH!!! :D   Ska jobba som servitris från 18-23 och får 150 nok i timman :):)   ska bli skickeligt göy asså!


helg!!!!!!

wihooo äntligen helg !   den här veckan har gått så sjukt snabbt!

snart kommer jocke igen :D  om en timma typ :D:D

ska kanske ner på stan ikväll och hänga med Emilia det beror på om jocke och emma drar ikväll lr inte :P


Sa till hedie idag att ja skulle hem till örebro över julen ca 2 veckor, helt okej inga problem :) hihi love my job!

Och på måndag börjar jag på ett nytt ställe och det är den 15 jobbplatsen. Bott här då i exakt 3 månader!! :)
Får även lönen på måndag weeiiiii:)

imorrn kväll ska ja på Korridorsfest (avskedsfest) för Emilias jobbarkompis, ska bli fett kul och få träffa folk   är lite sällskapssjuk just nu så en fest med massa partyglada folk är precis vad som beövs just nu!

är riktigt glad just nu och det bästa är att slippa platsen jag är på nu med dom där tråkiga kärringarna haha, mot nya tider! :)


?

vill inte orkar inte tillbaka imorrn igen! har jobbat där en vecka nu de räcker lixom, ja vill byta place.

heidie ringde min ledare på jobbet och genom henne frågade heidie om jag ville vara kvar ett par dagar till.  Och vad svarar man på det?   eeh jaa jo de vill jag, fick jag ur mig.

Kan ju inte direkt säga till min ledare på jobbet att jag inte vill va kvar där, känns ju lite b kanske.

men dom är så jobbiga och tråkiga och GAH,  vart är allt roligt folk?  jag vill vara på ställen där de kryllar av vikarier det är det som är det roliga när det kommer en enflera nya hela tiden, ibland en svensk tjej och ibland en snygg italienare t.ex..            

hur och många dagar är ett par då? de ville hon inte svara på.    Ja menar dom har nycklarna på sig till omklädningsrummet så ja måste alltid fråga dom för att komma ner dit  och typ det enda hon kläckte ur sig idag var att jag jobbade sakta, fett tråkiga är dom också, och Sirena från singapore tror att jag inte förstår vad hon säger och ska hålla på och teckna hela tiden.

Så underbart och komma hem iaf, har bakat delicato chokladbollar och kollat lite på prison break igen. Jag och Emma såg äntligen never back down filmen hur grym som heeeelst!!     aja imorrn äre en ny dag och då ska vi se blood and bone och sen ska ja iväg på zumba heidie style = ragga dancehall u name it ;)


shake it!

ragga, reagga, reagge?     ska dansa om 2 timmar, fy fan va kul de ska bli!

nyss nördat lite prison break, har bara 1 avsnitt kvar plus finalen på sista säsongen!  ska bli skönt och få det avklarat, har varit riktigt segt på slutet även om det är spännande för stunden=)  sen ska ja fortsätta me entourgae och sen fortsätta med how i met youre mother   dö bra serier!!


nu ska ja göra min favoritmat som jag äter varannan dag, omelett med rödlök, ost, färska champinjoer, sallad och römme sås :P

imorrn har jag jobbat en vecka där jag jobbar nu. Ska bli kul och få ett nytt ställem hoppas det är nått med lite roliga personer där de är lite drag efter en mysig vecka med lugn och ro på arbetet. Gått runt och chillat mest och dukat och lagat mötes mat, lite mackor med fyllningar har ja också gjort. Vet inte vad jag har kvar och lära mig men fruktfat har jag inte provat på än. Kassan vore kul om man fick chansen också.
Mina vita H&M skor har snart gjort sitt de har gått sönder helt på sidan haha, seriöst ja måste få komma till sandvika och jobba bara en enda dag så ja kan hämta mina skor och kläder!  kan inte göra mer än att hoppas på att det blir snart iaf!

btw, johanna satte på lite värme nyss, vi höll ut länge!


kosig söndag!

nya norska ord

koselig=mysig
pen=snygg
forskjellige=olika
dritkärring=Bitch
rare=konstig


Vaknade runt 13 idag att Emma väckte mig annars hade jag sovit hela dagen, va så där träningstrött igen efter zumban igår.  
Hade en riktigt cool men läskig dröm. Jag, jocke och Emma satt inne i ett fängelse och vi rymde hur många gånger som helst och åkte fast igen, helt slutkörd när ja vaknade haha vi jobbade hårt^.

igår kväll gick vi ut och käkade på habibi, afghansk mat, riktigt gott vare! Sen gick vi på nattbio saw7 i 3d, den va riktigt äcklig mkt mer än dom andra filmerna. Sen gick vi hem från birkelunden till nationalteatern, typ en halvtimma? skit kallt vare men mysigt =)

anyway, käkade en låååååååång frukost och lyssnade på nrj vake up call, alltid lika roligt hehe.

sen drog vi hela högen, ja jocke, emma, karro, johanna och sebbe till holmenkollen och kollade in utsikten, very nice :)

johanna, emma, sebbe, jocke och karro :)

Johanna och emma =)

 
karro :)

bror jocke :)


hoppningsbacken


nyss käkat hemgjord pizza, snart ska vi kolla på nattbuss 807 :)


mysfredag

med vin som Emma nyss köpt :)  

jag ska baka enkladdkaka sen och har köpt jordgubbar. Städat lägenheten har jag också hunnit med, slutade 14 idag soft!! :)

Är nu på ett ställe där jag fått lära mig duka fint och göra fina mat tallrikar för möte.
skulle bara vadär tills igår men fick va där idag också samt mån-tis, hon är skit nöjd med mig och tog t.om ledigt idag för att jag skulle få vara kvar :P


förmiddagsfika :)


Haft en jätte mysig vecka, vi har kollatpå harry potter, percy jacksson and the olympians och saw6, sebbe har varit här =) jag och Emma har varit ute och sprungit och hongjorde as god flingröt åt oss igår :P


helgen va grym! i fredags va jag och mamma och sis på stan och käkade, sen fikade jag med Sabina och hälsade på lucullus :)
på kvällen styrde jag förfest i jockes lägenhet, de blev en hel del folk sen drog vi alla till strömpis och hade skit kul! :D

lördan blev på landet, chillade med familjen, karro och Emma kom och åt med oss, sen på kvällen drog vi till Fiskingegården för Emma fyllde år och de blev partyyyy! 
söndan va ja så jäkla död i hela kroppen hade ont överallt och kunde knappt röra mig så jäkla seg! 

måndan va så jäkla bra dag jag och sis gick på stan sen käkade vi på rosalis och fikade på bara vara, fast shit va äckligt fika   ta ej frapino där! 

vi vaccinerade oss, go go thailand!!  sen gick vi till tåget somjag nästan missade med 30 sek! sick hahah! 


Nu är det äntligen helg och ska sova hur länge som helst inatt, imorrn blir de bio saw7 i 3d ska bli skoj :)  och kanske dra och spela flipper gratis på tilt!    nu ska ja äta min köttfärssoppa och vitlöksbröd chiao !

 


RSS 2.0