va skjer då

Sitter i kollektivet, gitarren kör för full av vår nya roomie Kristoffer =)   Johanna eller SImon har nyss facereaped mig haha nu ere krig!

anyway, har nyss vart och handlat alla ingredienser till min cheesecake som ja ska bjuda på på fredag, sista dan ju!! :S

haha alltså den här dagen har varit helt helt craazy på jobbet. Alltså ni kanske tror att vi är värsta seriösa kockgänget som är helt perfekta, men vi är riktigt barnsliga. Har lyckats fått alla på min sida mot Jarle nu haha, dödskul.  Började med att jag kallade han för Miss perfekt när han kommenterade nån liten grej på mina club sandwich. Sen har han gått runt och knuffat på mig och sagt massa saker, och det tog as lång tid innan han fattade vad "pappskalle" var som ja kallad ehan sen :P   slutade med att han kallade mig dritkäring haha. Men sen va ja snäll mot han och sa "vad fint du har gjort"  då gick han direkt till chefen ochundrade vad jag hade för lurt på gång haha seriöst asså, vi kan verkligeninte ha en enda vanlig konversation längre.  Va så himla kul på slutet också då hade han vart snäll och gått och ryddat för en gångs skull och då sa jag, "flink Jenta" ( duktig fllicka) och då as garvade alla så vi dog :P

imorrn ska ja verkligen försöka va snäll mot han, men om de inte funkar får de bli matkrig igen haha ;)

Blir hemgång på söndag istället, för på Lördag blire Avskedsfest för mig här i lägenheten =) Kommer bli as kuuul!
och den 13 juli ska ja på kryssning med Moa, joel och johannes :)

nu blire min laxpasta igen, love it, bye! :)



Upptadering. 30 min senare.

Det var nog Kristoffer som facereaped mig!!! Han ser så lurig ut, iaf nån av de 3 hade lagt upp ett foto på 2 händer med ringar på och så skrev de " Åh älsking nu har vi äntligen gjort det jag är så lycklig!"     usch ja kräks nästan, skulle jag, gå och förlova mig? tss..

och varför är alla så dumma mot mig idag?  Anton skrev nyss på min facebook " Very unlikely that i saw you walking to work this morning near Karl Johans gate with toilet paper hanging out of your tights?

hallå??? va händer hahaha för de där stämmer verkligen inte.  Men han fick nog allt tillabaka haha.. Och så får vi inte glömma Jarle som kallade mig för dritkärring, och knuffades och sa massa saker till de andra as snabbt så ja inte kunde höra vad han sa på norska, dumming!  fast jag vann nog kriget idag hhaha ;)

Dance the night away

I fredags hade vi en vikarie, hon va från Turkia och jobbade "hårt" enligt henne själv. Där älskade alla henne och hon fick göra som hon ville, hon hatade oss, skrek på chefen och skulle aldrig mer komma tillbaka. Jag skrattade så jag dog.

HAHA, fett kul att vikarien klickade på chefen :P  Stackars henne.

Aja jag älskar mitt jobb och de jag jobbar med. Kan inte ha det bättre :)   bara 5 dagar kvar nu med dem :(


Kom hem 8 imorse?  tog en timma att ta sig hem från ullevål. Next time, haka inte på efterfester far away!

Hade skit kul :) Jag och carro kom igång sent, för städhjälpen hade låst hennes dörr så hon inte kom in, så vi drog till Bislett och hämtade en nyckel. Där stötte vi på en vilse kille som skulle på vors (förfest)  Han skulle visst till samma gata som carro bor på så vi tog sällskap dit, och vi skulle dra till dem sen.

iallfall Vi drog till Aker brygge och in på latter, dit John och chriss kom sen också :)
kul kväll :)

nu ska ja gå och dö i sängen pussss!



23 juni

Idag är det precis 13 år sen jag fick en ny chans till livet, feels so good!
Fick alltså ny benmärg av min kusin, inte helt smärtfritt och inte ännu idag. Men men jag lever och det är ju det som räknas ikke sant.


Iallfall, gick fint på jobbet. Hade hand om kassan hela tiden, blir lite halv pirrigt när de kommer typ 20 pers på var sin sida om mina 2 kassor, och en del ska verkligen förvirra en med att "göra det lättare för mig" genom att ge mig mer pengar eller försöka växla och hålla på. Scchluuuta med det! please. haha.

Fick med mig 2 ballonger hem, tänkte jag och Johanna ska ha lite kul sen och blåsa in heliumet hahah, lite halv pinsamt och gå omkring på stan med dom där 2 ballongerna...


Kommer verkligen sakna min lilla familj på jobbet, de är för roliga! Trivs så himla bra! och nu har jag bara 6 dagar kvar med dem, sen äre nya äventyr som väntar.  Haha de undrade om jag passade på och visade min evil sida nu när ja har så kort tid kvar, och Jarle blev lite skuffad för ja fick nämligen inte va värre än han på att tulla(skoja) hahaha :P

Imorgon är det midsommar, Johanna kommer inte hem förns 9, och carro jobbar till 9, simon vet ja inte när han slutar men om han inte byter sin tid kommer han med vid 01.. kul midsommar, verkligen!.. :/  aja vi har ju hela kvällen på oss aiight :)  Kanske drar ner på aker brygge och kollar in "oslo live" konserten, Ludacris och adam daniels ray ska spela där :)

nu blire träning och ikväll skype med sofie, kram! :)


i veckan.

Har börjat med en ny grej, haha som man alltid borde leva efter, men aja. Har en ät dag i veckan då ja får äta vad ja vill. Så jag tog den igår hehe, får se om ja klarar hela veckan nu tills nästa vecka =) 

anyway har nyss lagat min underbara laxpasta igen. Fast den här gången hade jag även i lite vitt vin och en klick jonnys senap, samt färska örter ovanpå  yummi!


Har tränat idag, blev den vanliga intervall rundan i frognerparken + styrketräning hemma.   Ikväll blire movietime och thé med Johanna, vi ska kolla på "tusen gånger starkare" =)


Imorgon eller på torsdag kommer skattepengarna in på kontot. Om de inte gör de kommer de inte förns i augusti eller september :S   hoppas på imorrn! :)   


Laxpasta

Åt nyss världens godaste lax pasta, kändes som man va på restaurang haha så bra blev det!



Stek upp lax och dela den i bitar, rödlök och vitlök.

Strö över lite mjöl, och grönsaksbuljong.
Häll på lite mjölk, römme / turkisk yoghurt, limesaft, dill, jonnys senap, lite vitt vin om du har, lägg i pastan.

krydda med vitpeppar, ingefära, örtsalt, lime/citron-peppar


finns bara ett ord, MUMS!

sulten

kul att min dator är i någons äckels händer och att jag sitter med min skithög packard bell istället ,som grillar mina ben...  Hade ju lösenord iaf så de kan inte komma in på den hähä.
Kul att de har tagit min kamerasladd också, så kan inte lägga upp bilder, sweat.

Skypade nyss med Sofie, de går bra för dem, im so proud! :)  hihi lite avis också, jaja.
nåja vad är en bal på slottet.

Ska få va på Nav tills jag lämnar oslo känns för jäkla gött! inga mer nya ställen inga mer Hej jag heter Kajsa bla bla bla, när man är jääävligt trött på mornarna.  Började iofs 9 idag, men iaaf.

sulten!! (hungrig) som ett as är man också, käkade pasta och böngryta förut innan zumban, runt halv fem. men måste sova typ nuuu så hade fint!

Längtar tills på freda btw, ska jobba 15 timmar då.   nåja ska bli kul och servera igen va ett bra tag sen =)


back on track!

Tillbaka i Oslo. 13 jobbdagar kvar sen semester, sweet!

Helgen var riktigt grym!

I fredags kollade vi in studenterna på stan och firade lite hemma hos sofie :)  Kvällen drog ja till stan och mötte upp bror Jocke, vi drog till satin en sväng sen blev de bio " baksmällan2"  Sen drog vi hem till bror nr2, Niklas satt och snakka lit :)

Lördags blev en fin dag ute på landet, kvällen blev med Emma och hennes vänner på frimis, va en kul kväll =)




Va på Mberg i söndags med syrran, blev ofc en frappe på expresso house, godast so far!! smakfest!
Vi såg en film också som heter kidsen are alright. Ja vad ska man säga om den? konstig. Niklas var även hos oss på kvällen och käkade, han va riktigt festligt haha garvade sönder mig hela tiden :)

Igår var vi hos mormor en sväng och käkade trevligt trevligt =)  sen dirr mot tåget 5 timmar mot Oslo, fy faan för att åka tåg själv riktigt tråkigt. Men de va sista gången på ett bra tag nu.  Ser verkligen fram emot att va ledig!!

Fredag blire jobba med event igen, va länge sen!   så de blir 15 timmars jobb på freda :P

en islatte tack!

kommer bli mitt favorit uttryck under sommaren :)

är helt såld på dem, så jäkla gott!  och är man mer sötsugen så blir de en frappocino såklart ;)



Gick runt i 3 timmar på stan idag, älskar verkligen oslo kan strosa omrkring i timmar, så nice!  

den här veckan har vi de göy på jobb haha, Jarle är som min storebror, vi retas hela tiden  han är så rolig :P  Nadja är i svergie så jag får bossa lite mer, love it!

just nu:

längtar till helgen som bara den!  sofies studentmiddag, leka med syster malin, träffa brorsorna och hela familjen helt enkelt! =) Festa gärnet på frimis på lördag, åka kanot på sjön, baka, bada i poolen, äta riktigt najs mat! och svenskt lösgodis gaaaaaaah hahaha så sugen !


sommaren är äntligen här!

yees den kom i torsdags! som grädden på moset var det röd dag, jag och johanna var superlediga! Så vi låg i parken i 3 timmar och bättrade på brännan, härligt!

Igår tog jag det lugnt, gick hem till Carro en sväng och vi lagade tacos. Satt och snackade och bara chillade. Men ikväll ska vi ut på Latter!  blir nog kalas bra! 

Idag är det grymt stekigt väder också, har redan vart ute 2 timmar och solat, och nu snart blir det två till. Tog bara en lunch emellan hehe :)

Det blev pasta sallad på pesto, bönor, lök, römme, majs, vattenmelon och sallad :)



Om en månad kommer jag att ha min sista fest här i Oslo på ett tag, för dan efter blire flytt till svergie! =)

RSS 2.0