Äntligen

Frisk! Var och freaking gymmade imorse vid 8 tiden. Höll på i en timma sen blev ja så hungrig att jag var tvungen och gå hem och äta frukost haha, men körde på bra :)  IMorgon kväll blire medelpass.

Jobbade idag, de va trevligt :) lugnt och skönt på ica. Igår jobbade jag på max, helt okej det med. Första gången i serveringen för mig. Kassan är mycket roligare måste jag säga, även om det är där man kan få klagomål. De va lite svårt i början och veta vad man skulle göra ute i serveringen men när jag väl kom i det så vare rätt slitsamt! Måste träna ryggen mer :P 

Imorrn blire ica igen 7-12 sen gå runt på stan med mamma och sis. Torsdag ska ja träffa anna och sen jobba på ica. Fredag ska jag gymma sen jobba men försöker ändra på den tiden så jag kan jobba, gymma sen träffa sofie<3

NYår är fortfarande oklart har 2 alternativ, antingen hos Sofia eller med emma och de andra. Får se helt enkelt :)

Igår kom Anja till mig innan jobbet, mycket trevligt :) Så glad att vi umgås igen.

16 dagar kvar till avfärd mot Arlanda-Bangkok!!! :)

in feets.

Jobbade igår :)  De va väll helt okej, förutom att ja trodde att ja friskare än vad jag var. Så de va kämpigt! Men gött och va tillbaka. Nu ska jag upp på stan och möta anna för en promenad. Sen blire ut till landet och mysa :)

lev med ljuset, peace!

dag4

Keep on walking. Febern har gått ner lite, men det är svårare att andas. Och min familj gör inte saken bättre. Ni är awesum, knasiga och roliga, men när jag skrattar så mycket som jag gör här, så får ja skit svårt att andas. Fast hellre det det än att ligga själv i lägenheten och mögla.

Känns som att jag inte behöver styrketräna magen på veckor iaf, men när fasen ska hostan gå över?.

Nu till de goda nyheterna. Just ja finns inga förtillfället, ber er att återkomma om kanske 4 dagar?


Peace out!

ledsen tjej

wow! De här två sista dagarna har varit de värsta på hela året. Kul att man vaknade varje timma inatt för att man höll på att koka och frysas ihjäl. Och att jag måste sitta upp annars kan jag typ inte andas. Huvudet håller på att sprängas och hostar hela tiden :(

Life is a total bitch!!!  Jag som tänkte tillbringa min sista månad på friskis och svettis innan filippinera. Nu kommer de bara bli en halv typ.   Jaja, lyckades ta mig till landet idag med 39,4 graders feber. SÅ nu tar sis hand om mig :)<3
eller? :P

Ja vill också gå på barty ikväll!!! Biggan och Josse firar sin 20 årskväll på strömpis ikväll, tanken va att ja skulle ha förfest med massa härliga kompisar. Men de sket ju sig..   kram på er :)

SIS

Bjöd mallan på min favoritmat häromdagen. Thai style!



saknar dej också, kom hit och underhåll mig nångång!!

vart på "blindate" förut, hahah eller inte  ne men de va en kille som skulle berätta om sitt jobb och ville rektrytera mig. Jag ska nog inte gå börja där med tanke på hur de slutade sist en annan ville rektrytera mig, he he he.
trevlig fika iallfall :)

Börjar jobba om en timma, jäääätte taggad! lr? ..  blir nog pigg när ja gör entré.  Ikväll kommer Anna A hit och jag ska fixa hemmagjord pizza till Idolfinalen :)

XoXo

Miss u

darling



ju mer dagarna går detsto mer blir ja sugen på att åka till dig istället!

smack that

Om 10 min drar jag mot jobbet ica och kör ett lååångt pass idag, efter det ska ja prova flex på friskis,,, ??? verkar vara som pilates typ tror jag.

Gårdagen va grym! Bodaborg med hela Max gänget, skit kul! Mitt lag vann också! :)  På kvällen drog alla ut på strömpis, men inte jag börjag börjar jobba 07... kul! Men förfesten va trevlig :)


I lördags Va jag emma, amanda och eifje ute på frimis, grymt kuul kväll! Men du får de fasen va nog.   Ha en bra dag! :)


brunch





Hände lite saker på ica i kassan igår kan man säga haha, inte helt enkelt med alla brödsorter och frukt nummer. Maskinen la av när en kille skulle betala han såg ut som att han skulle bryta ihop, han blev jätte sur på mig och la en dryg kommentar " Är du ny eller"?   jag: Jaaa?  han: Ja ja förstår det. !  
tönt, inte mitt fel att maskinen pajja.

Ska väll ta tag i mig själv och dra ut på stan en sväng, och ikväll blire affrodans med anja :)

Me and Sofie





Va bäst vi är som drar ut nyktra hahahah. Men en sak, krogen är överskattat! Men det är jäkligt kul ibland ;)

Norlie & KVV uppträde t.ex och ja drog med sofie längst fram och upp på upphöjdnaden, hamnade precis framför dom ;)



Grymma va dom ! :)

underbar dag!

Nu börjar jag bli frisk :)   Sofie har varit hos mig hela dagen, vi har gjort mysfrukost, dansat och kollat på youtubeklipp, gått runtpå stan, ätit på jeansen böffhouse med malin och nu har vi köpt massa frukt och laddar inför idol.

Ikväll tänkte vi dra till frimis innan tio, nyktra  bara för att!!!! hah haa haa...   Ja bor ju precis brevid, så why not?

Imorrn ska vi hem till Joel och käka frukost, sen bäre av till landet.   Eller?  fest? Ja tack!    söndag släktkalas och onsdag blire bodaborg med Max!


RSS 2.0