Huan yang

klockan är 18.15 här,  12.15 hos er där hemma. I kylan. Hörde att det var 25 minusgrader?!   här är det ca 35 =)

Lever i nuet, inga bekymmer, hakuna matata.

det enda vi tjafsar om är vilken restaurang vi ska äta på ^^   Mat är livet, thaimat är livet!

Inatt var jag rädd, livrädd. Vaknade av ett hejdundrande brak och ett vitt sken över hela sovrummet. Åskan var precis ovanför, såg ingen blixt bara det vita skenet när man kollade ut genom fönstret. Sekunden efter det, dundrade braket, den var inte nådig. Hagel öste ner.
(lät det som i allfall)   ingenting var likt den svenska åskan.


I väntan på att hungern ska komma slukade jag en skål med thaiglass, gott. Det regnade förut, spöregnade. Såg inte allt för mycket på moppen väg hem från stranden.
Jag och Malin sprang till poolen och kastade oss i. Inte en käft syndes, helt ensamma ute i regnet i en underbart varm pool. Gillart!

Moppeturen hem stannade vi vid gymmet. Duktigt tänker ni, men inte för att gymma. Utan för att käka lite ananaspaj med vaniljsås som de sålde där =)  I Huan yang gör man lite som man vill, livet är lite mer vardagligt och flyter på i en härlig miljö.
En vanlig dag kan se ut så här. Går upp och äter frukost. Nybakat bröd från gymmet, småyoughurt med musli och juice som är mycket godare här än i swesia. Solkräm, badhandduk, bikini, brillor och en bok, check. Tar moppen ner till stranden. Badar, solar, läser, badar, solar, äter megagod lunch, badar, solar, thaimassage? åker mot stugan och fixar inför middan, sen chill på balkongen =)








Chicken Satay med ris och vitlöksbröd! :P


Nong pu stranden =)



2 dagar kvar här i underbara huan yang, sen vidare mot bangkok där vi kommer ha en kväll på ko saum road, det är en riktigt bra marknadsgata med billig shopping. Där finns också bl.a. starbucks och fiskpeeling. Dagen efter kommer spenderas på shopping centret MBK, där addiaströjor, converse, plastklockor och raybans finns och köpa för sjukt låga priser :)   På lördag eftermiddag i svensk tid åker vi hem igen :/´tar ett dygn sen är man i kylan igen. dagen efter drar jag mot Oslo med nattbuss och börjar jobba 1 timma efter jag landat där. (07.00) ska bli spännande och se hur man mår då på jobbet efter ett dygns resa med jetlag + nattbuss utan sömn.  saknar er men längtar inte hem!  kram =)











Thailand!

åker om 10,5 timma!!! :)

Packade på en timma, helt okej bra gjort. Har laddat hem massor med låtar också från en jätte bra sida där det går kalassnabbt!

http://www.video2mp3.net/afterdownload.php

varsågod. Bara gå in på youtube och på en låt som ni vill ladda hem, så kopiera internetlänken och klistra in den i rutan på min länk här uppe, convertera och klart!

Drog till stan förut idag och fikade med malin, hälsade på sofie en stund och gav henne födelsedagspresenter :)
Mediamarkt och Eligiganten besökte vi också. Köpte lite halv spontant en ny fräsh dator, Sony vaio white 14t. Läcker i know!



Nu tänkte jag säga godnatt och ni alla får ha det superbra här hemma i kylan och snö,n medans jag ligger och solar med en fruitshake i handen :)   hade!

fredagskväll!

på frogner :)  Har nyss käkat aaas god omelett med rölök, champisar och soltorkade tomater. Åt den med massa sallad från jobbet. Ska käka brownies sen som jag gjorde igår på jobbet, as goda!!
ja och mina sambos ska kolla på en film snart också =)

Har inte vondt i halsen längre men är förkyld:/  hoppas ja blir bra tills thailand iaf.

Ska bli så jääkla skönt och slippa internet, mobilen, tidiga mornar, passa tider, stress, smink, platta hår osv och våra grannar som är jäkligt obehagliga. OCH
bara ta det lugnt, dricka fruitshakes och äta dritgod thaimat, sola, bada, äta glass, åka vespa och ha det jäkligt gött helt enkelt.








körd

helt slutkörd,   pinsamt men imorse försov jag mig. Johanna gjorde också det, jag hörde henne skrika faan jag försov mig i nästa sekund var hon ute ur dörren, då kollade jag på klockan.  07.38  
jag börjar jobba 07.00  gärna 06.50    nadja hade ringt 5 gånger också. Jag hörde varken alarmet lr att det ringde. Jag är så jäääkla trött att ja inte vet vad jag heter, vilken hemsk jobbig dag det var idag, men ja överlevde.

Sofia Almqvist, emmas kompis  kmr till oss i helgen kommer bli kul :)  känns bra att vi är 5 också,   måtte bara grannarna fllyttar snart så man slipper oroa sig hela tiden. 


Saknar min syster yster Malin just nu enormt! längtar hem också, men mest av allt längtar jag till Thailand så man slipper allt crapigt.  bara 10 dagar kvar i morgon :D


RSS 2.0