time

for some uppdate!  

Haft en super mysig helg i Oslo med emma jocke och johanna.

Igår tog vi en promenad till operahuset och kollade in utsikten, solen sken och allt va kos!  vi käkade på en jätte bra restaurang där man fick välja vilka grönsaker man ville ha stekt och vilket kött man ville ha. Sen gav man tallriken till kockarna som wookade. Vitlöksbröd, sallad, bakpotatis, ris och massa olika såser fanns och ta också, läckert!!  ligger brevid  cafe sör som är ett mysigt fik vi brukar gå till=)

Sen drog vi hem till oss och kollade på fellon, en verklighetsbaserad film som handlar om en man som råkar hamna i fängelset, ruggig film.


Nyårsafton blev mycket speciell!  Firades med johanna tintin, markus och sara på stratos!  riktigt fancy, men maten va sådär.. Party party!   jag och johanna drog hem runt 13 tiden till jocke och emma och vi hade jätte mysig, lagade spagetti och köttfärsås haha :)

Markus och Johanna =)


Sara, Tintin och jag :)



Måste bara säga att Emma och Johanna har städat så fin i lägenheten och ja gjorde as goda chokladbollar! nyss tagit en springtur också i frognerparken. Yeah man dags för nya tag beach 2011 here i come! elexia imorrn ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0