sunday morning

sitter och lyssnar på den låten med gwen stefani och bara njuter av att det är söndags morgon!!  eller?

I fredags gick vi alla och la oss tidigt, somnade 12. Fredagstrött? japp!  Lördagen var fin, gick och sola sen drog ja och simon till vinomonopolet och köpte varsin vinflaska. Sen drog vi sambos och Anton till ica maxi och köpte mat som Anton lagade åt oss. Vilken smakfest! Han är verkligen grym på att laga mat, nyss fick vi amerikanska pannkakor också ^^  maten bestod av kött som marinerades med chili och vitlök, sallad av färska champinjoer, sparris, avokado och parmesanost. och såklart vitlöksbröd!   =)

Sen började vi förfesta och folket rullade in. Sen drog vi alla ut på krogen och dansade natten lång! eller?  inte riktigt.

right here right now, vi sitter och lyssnar på youtubeklipp av melodifestivalen och spelar mario kart. Funderar på om vi ska till korkettrikken och åka bob nerför holmenkolmen backen?    

kommer verkligen sakna kollektivlivet sen i sommar.

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad roligt det låter :) Vi ska äta lax i ugn o pressad potatis. Sen ska åka ner till farfar o fika. Joakim, Niklas o Hanna kommer snart. Synd att du inte är här. Men du kommer ju snart, kram på dig

2011-03-27 @ 14:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0