super mysig helg!

oja precis vad jag har haft med Karro Emma och brur Jocke :)

Fredags kväll blev det frågesport med jockes Iphone hehe kul vare =)

 

Igår morse gjorde vi världens frukost blev som en brunch =)



kaffe latte, ägg-kaviar, gurk-ost knäckemacka och ett glas med skogsbär youghurtd-russin och kellogs K !! Underbart =D

Sen tog vi bilen upp till Holmenkollen,  där man åker backhopping :P    men de va ingen snö där än, men vi satt där i gräset i solen och bara njöt av utsikten över hela Oslo och havet  så fint!!!

sen drog vi till Majorstuen och käkade på Olivias, Jag och Emma tog Lasange, jäklar va god den va shit!!, kvällen blev nintendo 64  mario kart och smash brus  mohahah =)

 

Idag gjorde jag Pannkakor med jordgubbssylt och glass till de andra, gött!   sen åkte vi till Bygdöy med kaffe och satte oss på en bänk vid en strand och hade riktigt fin utsikt över havet :)   helt underbart väder med sol!


sen blev de en snabbis hos våra grannar som jocke ville träffa, där vi va på fest för 2 veckor sen =)     Hungriga som vi va, drog till Yayas ( en as cool thai restaurang) där alla prylar är från thailand, t.o.m tallrikarna. Tuk tuk stod i entren och ljusslingor i taket, soft reagge musik och för god mat!!  tog paneng curry kyckling mums!


mätta och glada åkte vi hem och satte på valgrejen på tv. Vilket gnat!   aja bara blått vinner är jag nöjd. Jocke och Emma drog till örebro för typ två timmar sedan så ja och Karro väntar på resultat från valet :)


btw Ska öppna Café, inte thai restaurang.  Har redan intresserade personal på G vilket gör de hela roligare att satsa :)



Kommentarer
Postat av: aaaaanja

låter ju som en toppenhelg hörru!!



och en toppenhelg till är precis vad som väntar här i öre när du kommer!! hihi ♥

2010-09-20 @ 18:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0