Tour!

Igår stekte vi på beachen, träffade 2 svenska tjejer som vi åt middag med på kvällen, soft och härlig dag :)

Imorse åkte vi vid 8 tiden och åkte på tour runt Bohol ön och stannade på massa ställen. Vi va inne i nån konstig kyrka, såg massa djur, som ormar, strutsar, apor och fjärliar. Såg såklart choklate hills också, föör fint!



Me & J

Stekt på stranden ett tag efter vi kom hem, och ikväll käkade vi på vårat (som kommer bli) stammisställe, De kör lite mer tapasstilen här i Filippinerna, har vi kommit fram till och mycket bbq. På hemvägen stannade vi på ett coffe place, där vi drack gooodaste cookie carmel frappies!  Sen höll vi på att dö av skratt. Dörren in var en glasdörr och väggen brevid var också glas och den gick först en tjej in i och hon fick ont i näsan. Nästa tjej gick in med pannan i glasväggen, men hon fick så ont att hon vände och gick därifrån och vi garvade ihjäl oss när hon fortfarande va nära hahah xD



snygg kläder vi fick ta på oss ;)


















choklate hills!

Kommentarer
Postat av: sofie

Låter kanon!! kul med tjejerna från japan! haha lite random, men på ett bra sätt! vad menade du när du skrev att det du äter på en heldag där, är som en måltid i sverige? menat du att du äter mindre där eller att det är billigare?



kram

2012-01-20 @ 12:30:33
URL: http://upandaround.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina bilder sis! Kollar på Kniven mot strupen och tänker på dig haha :D

2012-01-21 @ 17:29:28
Postat av: anja

ok, creeeeepy orm :S :(

2012-01-22 @ 00:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0