Hej!

Hallu!

Dagarna rullar på här och om en vecka drar jag in på lyxhotel i Bali själv :) Ska bli dundeernice! För boendent är är ju inte att hänga i granen, häromdagen såg Johanna en fet Ödla på väggen och skrek! Så våra grannar brevid oss knackade på och kolla så vi var okej och det visade sig att de var svenskar :) Så vi käkade middag med dem på kvällen, trevligt!

Annars ar de inte hänt ås mycket, vi chillar mest. Igår brände båda oss ganska mycket, så idag har vi solsting.

Vi var en dag och åkte runt på marknader och köpcentrum, marknaderna här var jätte dåliga, och matmarkanden va riktigt äcklig fy fan. Även köttdiskarna inne i köpcentrum, va äckliga ingen is alls de bara låg i lådor i kylan där i disken men kyckllingarna var värst USCH!!!!!!

i helgen ska vi ta en heldag och åka ut till Virgin Island och Balicasag och snorkla och se solnedgången, ska bli kul :)


Nu ska ja ner till  beachen och käka lite mat hej svej!

Kommentarer
Postat av: Joakim Malmgren

Tja Syrran!! Kul att läsa era påhitt. Man får lite flashbacks från när man själv var ute på "luffen". Hörde att du behövde lite restips, det är bara att höra av dig. Antingen maila på [email protected] eller ring men då måste du ju slå +46723030130. Fortsätt skriv och ladda upp mycket bilder=) Simma lugnt!

2012-01-28 @ 16:19:13
Postat av: Joakim Malmgren

Tja Syrran! Ser att du har det bra nere i Asien. Man får lite flashbacks när man läser era äventyr. Tänk bara på vad du gör så du inte hamnar i trubbel!! Hörde också att du behövde lite "backpack" tips.. Hör av dig antingen på mailen [email protected] eller på mobilen men då måste du slå +46723030130. Fortsätt skriv och ladda upp massa bilder får vi kan följa dig på "luffen"! Simma lugnt, kram bror!

2012-01-28 @ 16:25:58
Postat av: anjaa

lyxhotell kajs, låter inte helt fel!! MKT mer kort vill jag se hädanefter ;)



2012-01-29 @ 13:02:53
Postat av: Kajs

Inga fel Anja, ska bli så jäääkla göttt! Få äta massa till frukost och bara känna renheten för en gångs skull gah! :P



japp har tagit fin fina bilder, slänger upp när ja får tid ;) !! Ska prova maila dig en gång till då jocke, men de gick inte sist! saknar dig också!

2012-01-30 @ 03:47:13
URL: http://umbrellaa.blogg.se/
Postat av: Kajs

Hellu brother!



allt bra? här är de fint!



Joo j undrade lite o Bali! Hur ser dom ut där? Finns 7eleven? är maten som i thailand eller sämre ? här i filippinerna är den lite sämre¨.



vad hette snubben ni bodde hos på lembongan island? Får se om ja drar dit eller direkt till Giliöarna :) jo och deras konstiga pengar är 150tusen rupies tusen svenska eller hur funkar det ?? har tagit 2 nätter på best western kuta resort iaf ;) fanns de ett vattenland där eller hörde jag fel? Och vad var ubud ?



hehe, hade så fint!!! kram :)



Om du inte skulle få mitt mail denna gången heller så kan du bara svara här :)

2012-01-30 @ 04:15:10
URL: http://umbrellaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0