Bohol

Sitter här klockan är 01.00 snart på natten, jag och Johanna diskuterar vart vi ska resa efter Bohol, kollar lite på Palawan och Boracay, grejen är att de är lite dyrt att flyga. Men de lutar åt Boracay iallfall för alla typ älskar det stället. I Palawan verkar de Göör fint! som Johanna säger :P  Men avstånden är långa där, verkar enklare med Boracay som är en liten ö :)

Har degat sönder idag på Alona beach, helt okej fint! De va molnigt imorse men solen kom sen under dagen, så lite färg har man allt fått! Det sjukaste här är att det jag äter på en hel dag här, blir kanske en måltid hemma haha, köpte massa färsk frukt till lunch och ikv blev de kyckling och grönsaksspett grillade mums!
 
Imorgon ska vi leta på nån mer strand att ta oss till och på torsdag ska vi göra en utflykt till chockolate islands, kolla på

Gårdagen gick vi upp 7 och tänkte ta båten ut vid 9 till Bohol, men det var fullbokat så vi fick vänta i 3,5h på nästa, så där lagom kul, men de gick fint. När vi kom fram tog vi en taxi och kollade på guesthouses och hittade ett bra som heter Casanova garden. Tar ca 5 min sen är man nerepå stranden :) Slänger upp lite bilder imorgon. god natt!









Alona beach! =)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Kajsa! Vilka härliga bilder. Blir så sugen på att åka. Ha det bäst, kram mamma <3

2012-01-19 @ 18:05:38
Postat av: anja

ååh fina bilder kajsa, ser ut och vara nice :D

2012-01-19 @ 20:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0