Bilsemester!

Här kommer lite från våran bilsemester!  
Jag
började med att köra hemifrån till jönköping där vi gick runt på A6, vi brukar alltid äta på samma ställe där inne på shoppingcentret haha :P  Sen åkte vi vidare till våra kusiner som bor i getinge i Halmstad där vi käkade jätte god mat och kollade på simpson the movie hahah den e grym den!
Dagen efter åkte vi genom danmark och hamnade på nått hotel i Dessau =) Där kollade vi på finalen i tyskland och dom vann ju också de va kul!


day after that åkte vi vidare till Österrike där vi sov i två nätter i bad Hofgestain. Andra dagen där "vandrade" vi upp på ett berg och det var jätte varmt!  Sen gick vi ner igen och åkte kabinbana upp på toppen och där var det jätte kallt istället! hehe... Där uppe fanns det snö! och kossor som gick runt och en sjö och jätte härlig utsikt över byn.
På kvällen käkade vi på en kinarestaurang och våran servitör hade nog aldrig sett en människa förut hon var helt crazy!
Saknar att kunna sitta där vid restaurangerna i tyskland och bara snacka skit om alla högt på svenska för de fattar ju inget endå hahaha  vi är ju värsta mobbarfamiljen juu men kul vare!
När vi skulle vidare från österrike tåg vägen slut och våran kompis Peter ( GPS ) sa åt oss att ta färjan längre fram, riktigt spännande tyckte vi när vi inte såg nått vatten.. Då skulle vi istället få åka tåg en mil typ och bilen var lastad på tåget haha riktigt fränt!

    

Vi körde vidare genom italien där vi snurrade runt i två timmar och kom alltid tillbaka till samma ställe!  Fanns ju knappt nåra skyltar där och vägarna var jätte knäppa!  Alla fick ju spunk så vi bestämde oss för att ta närmaste MCdonken, 
vi såg skylten men hur fan hittade man dit då?    jaa det var knäppt, vi kom aldrig dit och allt hade ju siesta också men vi lyckades tillslut och stannade i Sloveninen för en pizza istället mycket gott!

         

Här ser ni lite bilder från kroatien, de blev en hel del kvällar vid poolrestaurangen för vi hade inte så nära till självaste stan Pula men vi åkte in dit en kväll med buss 20 min, där vare jätte varmt och det fanns inget att köpa!  Jo ja köpte en t-shirt som var riktigt snygg faktiskt i den enda affären som var någalunda bra heh :p
En kväll tog jag sofie, mallan och anton sofies kusin varsin milkshake haha dom ser ju läckra ut på bilden men hälften var fylld med grädde (not so good)   Riktigt fin utsikt hade vi från balkongen hade vi :)
det var jätte härligt att bada i havet, men ett minus till klipporna och saltvatten i poolen, men men :)  
varenda gång vi har vart iväg på semester har vi alltid haft typ grus eller stenar till strand inte så härligt.

En kväll var vi på utflykt ut på landet, där vare vinprovning ;P   Och så smakade vi "grappa"  Daam  vilka grjejer, inget att rekommendera iaf haha ;P 

   

well well efter en härlig vecka i gassade sol och värme var det att bege sig hemmåt vi stannade i slovenien för lunch i ljubijana huvudstaden  jätte fin stad, inte alls så ful och skabbig som man skulle kunna tro, vi gick runt på markanden och köpte bigaroer, yumiie!  Det var några fräna indianer som showade det var grymma att se!  och min kycklingsallad var verkligen underbar för att inte tala om Deras glassar,  Mycket godare än Ben och Jerrys!

    

Efter slovenien åkte vi till Wien och tog en sightsin buss runt hela staden, man kunde även åka med hästar hehe. Vi  köpte mozartkulor ÄLSKAR DOM! 
Vi satt även på ett mysigt cafe i kanske 4 timmar och kollade på allt folk som gick förbi och undrade om de var ufon eller bara hade allmänt fula kläder hehe  Tog även en Sachertårta som är deras national dessert(tror ja) :P  
Där fanns det även hiphopkillar som uppträde på togret åå va grymma dom var :P

  

Men det coolaste på hela resan var en kille som satt på torget och målade tavlor med hjälp av spray och lite annat dom blev helt otroligt vackra och man kunde inte fatta hur han gjorde han bara sprejade och gnuggade med vanligt papper på tavlan och då kom det berg fram! och bara drog med fingret så det blev som vattenfall! det var som trolleri!  (Har bilder från wien men det kommer upp om några dagar)

 
På kvällen åt vi på en lyxrestaurang   det var jäääätte goood maat! love it  !  senare var det en folksamling runt en hamn massa folk stod bara där och kollade upp på himlen, vi fick reda på av en kille att det var rakter på G       Jag fotade kanske 50 bilder med 30 svarta, 15 helt åt skogen och 5 bra   hahahahha!!!

Dagen efter tog vi en rejäl hotelfrukost och körde vidare mot prag där vi käkade lunch på Ikea hah guuud va alla glodde och skrattade åt mig och mallan för vi lade oss i varsin säng i ett skyltfönster ( innan man går in i själva ikea )    Det var grymt skönt att sträcka ut sig och lite kul när man såg alla som skrattade :P 
   
På kvällen hamnade vi i Berlin och käkade på en indiskt restaurang, Den maten var nog den godaste på hela resan! Berlin kvällen var riktigt rolig, vi hittade jätte snygga fontäner med coola färger också :) Det var riktigt fint med alla lampor i berlin men själva staden är lite konstig, det finns massa småcentrum till skillnad från wien där är allt sammlat på samma ställe där folk bara går omkring och inga bilar syns mycket mysigare!

 

Ja sen vara bara att åka hem, stannade i helsingor och sov där sen tog vi färjan och var hemma på kvällen :D


Kommentarer
Postat av: Tobias

Härliga bilder :D

2008-08-07 @ 16:40:00
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Kim Ekholm

Man tackar. Kul att du tycker det ser gott ut=)

Ha det fint:)

2008-08-07 @ 17:48:19
URL: http://kimza.se
Postat av: Estefany

svar: va kul :)!.Har du också varit på språkresa i Malta ?:)

2008-08-07 @ 18:18:50
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: Estefany

Svar: gud va kul :)!.Ja det ska jag göra :)

2008-08-07 @ 21:46:37
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: Millebaci

Sachertårta mums : ) Är ett måste när man är i Wien. / Mvh Millebaci

2008-08-21 @ 20:29:08
URL: http://millebaci.fashionblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0