Kanelpaj!
Ingredienser
8 bitar
100 g Arla® smör2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 dl strösocker
Fyllning:
2 dl Arla vispgrädde
2 msk strösocker
2 tsk malen kanel
1 msk vetemjöl
Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Blanda ner mjöl, bakpulver och socker och rör ihop till en deg. Tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Vispa ihop grädde, socker, kanel och mjöl. Häll fyllningen i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt svalna och servera pajen kall med vaniljglass till :)så jääkla god paaaj !
jag och mallan drog till vingåker förut och simmade, nujs!
imorrn blire jobb på lovis, sen luccan, samma på tisdag :)
Kommentarer
Trackback